Tajna uspeha Nirvane?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Tajna uspeha Nirvane?
A ne zar nije?!
Nisam sada nikog povredila itd..
Samo imam misljenje i stav(sto me gadno kosta u zivotu) ali jbg...
Skorpija ostaje skorpija
Nisam sada nikog povredila itd..
Samo imam misljenje i stav(sto me gadno kosta u zivotu) ali jbg...
Skorpija ostaje skorpija
Eeee ura za mene:)
Ma jbg...Zivot me nije mazio i pazio...
Ma jbg...Zivot me nije mazio i pazio...
onda moraš znati tajnu uspeha nirvane!
E to sam rekla i objasnila par strana unazad...
jbte kako na ovom forumu svi znaju sve tajne vaseljene...
jel ovo zona sumraka ili?
jel ovo zona sumraka ili?
kobejn je imao natprirodno velike shake
to je tajna uspeha
case closed

to je tajna uspeha
case closed

Znaš više nego neki muškarciivana90 wrote:E koji ste vi ludaci...
Vauu zensko na forumu...E pa otisla sam s jednog zbog toga...
A jbg...Znate kako ja kazem
Muskarac da bi razmisljao gornjom glavom,prvo mora donju da isprazni:)))

to zato sto je posmatrac sa strane! i to jeste istina, ali nije losa stvar, zato postoje muskarci i zene sa svim svojim quirkovima, i jedni u isto vreme gotivimo i nerviramo jedni druge:)
da su zene drugacije ili da su muskarci drugaciji, ne bi bili interesantni jedni drugima.
tako da omladino, odma da praznite donje glave, pa se vratite na forum!
(osim dovlebj, on verovatno svako vece kara kurve uz dom perinjon, a onda se malo bije u k1 jer mu je dosadno)
a ti jelena, ne mozes ovde nikog da uvredis sve dok je sve u duhu zajebancije ko sto jeste kolko vidim.
da su zene drugacije ili da su muskarci drugaciji, ne bi bili interesantni jedni drugima.
(osim dovlebj, on verovatno svako vece kara kurve uz dom perinjon, a onda se malo bije u k1 jer mu je dosadno)
a ti jelena, ne mozes ovde nikog da uvredis sve dok je sve u duhu zajebancije ko sto jeste kolko vidim.
Doolio wrote:to zato sto je posmatrac sa strane! i to jeste istina, ali nije losa stvar, zato postoje muskarci i zene sa svim svojim quirkovima, i jedni u isto vreme gotivimo i nerviramo jedni druge:)
Mislim da je Ivana u pitanju.A i jes' to sa posmatranjem si u pravu.Mada nisu ni one bas uvek posmatraci.Ili da kazem,aktivni posmatraci.U tom slucaju mi im dodjemo kao neka zamorcad posto one nemaju sta da prazne,pa eto kad im dosadno prazne glave nama da bi ipak mogle sa nekim i da popricaju.Problem nastaje tokom PMS-a....
jes ivana, ne znam sta sam istripovo:) ivana izvini:)
ah, pa necemo sad da pocinjemo vekovnu temu zato sto je doslo zensko na forum:) nika ne pricam na forumima o tome posto je pipavo, a i smara me, ja to sa ljudima uzivo i onda je kul:)
pritom je mladjana devojka u pitanju, tako da bi uz ove nase mlade delije to dovelo do kataklizmickih praznjenja testosterona, kao i povratnih nukovanja sa njene strane, tako da ne bih to savetovao jer bi forum verovatno eksplodirao
ah, pa necemo sad da pocinjemo vekovnu temu zato sto je doslo zensko na forum:) nika ne pricam na forumima o tome posto je pipavo, a i smara me, ja to sa ljudima uzivo i onda je kul:)
pritom je mladjana devojka u pitanju, tako da bi uz ove nase mlade delije to dovelo do kataklizmickih praznjenja testosterona, kao i povratnih nukovanja sa njene strane, tako da ne bih to savetovao jer bi forum verovatno eksplodirao

- AllHopeIsGone
Duane wrote:onda moraš znati tajnu uspeha nirvane!

a cicmila i yvonne?
al je kul pesmaprogg wrote: