Meni se sad svidja i Reznorova verzija, iako ranije nije. Mozda je fazon u tome koju prvu cujes, pa se vezes za njuKole man wrote:Ja sam izgleda jedini koji vise voli verziju od NIN-a.Nekako je vise tr00

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Meni se sad svidja i Reznorova verzija, iako ranije nije. Mozda je fazon u tome koju prvu cujes, pa se vezes za njuKole man wrote:Ja sam izgleda jedini koji vise voli verziju od NIN-a.Nekako je vise tr00

E, bas toKristijan wrote:Johnny Cash je tokom godina dobio neki takav naboj u glasu da mi se srce raspadne kad čujem te njegove poznije snimke.

Ma Reznor je brat nash car!Kristiko wrote: Zeleo bih samo da kazem jednu stvar: kada je Reznor u toku izvodjenja "Hurt" (2006) pevao drugu strofu, nije otpevao svoju verziju teksta: "I wear this crown of shit..." vec Kesovu: "I wear this crown of thorns...".

cccira wrote:Ova pesma je toliko dobra (u oba izvodjenja) da se svaki komentar koji ja mogu da smislim cini nedostojnim ovog remek dela. Eto toliko od mene.

U stvari..daBaba Slim wrote:cccira wrote:Ova pesma je toliko dobra (u oba izvodjenja) da se svaki komentar koji ja mogu da smislim cini nedostojnim ovog remek dela. Eto toliko od mene.

Prepevao je na daleko bolji način nego NIN. Volim NIN veoma.. ali nije kome je nuđeno nego kome je suđeno!
  Prepevao je na daleko bolji način nego NIN. Volim NIN veoma.. ali nije kome je nuđeno nego kome je suđeno!Users browsing this forum: No registered users and 1 guest