Jim Morrison
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Jim Morrison
Pisite sta svako zna o Jim Morrisonu. Ne lupajte gluposti nego pisite samo ono sto je istina i bilo bi pozeljno ako nesto pisete da date i link ako ste to procitali negde na internetu! Cekacu da se pojavi neko ko ce zapoceti pricu pa cu se oglasiti i ja. 

Uopšte ne želim da provociram niti da navučem gnev na sebe ali ne mogu a da ne kažem da sve što znam o njemu jeste da je bio narkoman, alkoholičar i što je najvažnije nikako nije umeo da peva!!! To bi čak i svaki najvatreniji fan ako je iole iskren trebao da prizna.
Poštujem ga ali mi je stvarno mučno slušati ga dok se trudi očajnički i muči se dok peva.
Bez ljutnje.
Poštujem ga ali mi je stvarno mučno slušati ga dok se trudi očajnički i muči se dok peva.
Bez ljutnje.

-
- Chord-Master
- MF veteran
Po meni on i nije bio toliko kvalitetan koliko se dobro uklapao u samu sliku Doors-a..
Mozda bi vise bilo fer pisati o Doors-ima, kao o bendu koji su ostavili jedan od pecata na 20 vek?
Mislim da Morison ne bi toliko dosao do izrazaja da nije imao dobar background! I mislim da cela ekipa zasluzuje dovoljno paznje i divljenja kao sam Morison..
..to sto je on bio pevac, ne znaci da je bio zasluzan za njihovu slavu..bar ja tako mislim
cak..sta vise, nervira me to izdvajanje clanova iz benda..ako su bili bend, onda neka i ostanu bend..
ovako pravite soliste od njih, i izdizete ih, a to ne zasluzuju ostali clanovi benda, koji su se mozda i vise dali u kreiranje i odrzavanje same ideje
na kraju..moje misljenje.. x) mislim da bi trebalo da se pise o Doors-ima
Mozda bi vise bilo fer pisati o Doors-ima, kao o bendu koji su ostavili jedan od pecata na 20 vek?
Mislim da Morison ne bi toliko dosao do izrazaja da nije imao dobar background! I mislim da cela ekipa zasluzuje dovoljno paznje i divljenja kao sam Morison..
..to sto je on bio pevac, ne znaci da je bio zasluzan za njihovu slavu..bar ja tako mislim

cak..sta vise, nervira me to izdvajanje clanova iz benda..ako su bili bend, onda neka i ostanu bend..
ovako pravite soliste od njih, i izdizete ih, a to ne zasluzuju ostali clanovi benda, koji su se mozda i vise dali u kreiranje i odrzavanje same ideje

na kraju..moje misljenje.. x) mislim da bi trebalo da se pise o Doors-ima

- Chord-Master
- MF veteran
E, Tenebra svaka ti cast !!! Potpuno se slazem!!!
Bilo bi bolje da pisemo o Doorsima nego o Morisonu, jer je on samo clan benda i nista vise. Zapravo nervira me to sto se cesto desava da pevaci budu u prvom planu (mada pretpostavljam da oni imaju najveci izazov i da mnogo uticu na kvalitet benda).
Medjutim problem je sto nismo ispostovali nikolu, jer je covek jasno rekao da pisemo sta znamo o Morisonu i da ne lupamo gluposti, a mi smo uveliko krenuli sa raspravom.
Bilo bi bolje da pisemo o Doorsima nego o Morisonu, jer je on samo clan benda i nista vise. Zapravo nervira me to sto se cesto desava da pevaci budu u prvom planu (mada pretpostavljam da oni imaju najveci izazov i da mnogo uticu na kvalitet benda).
Medjutim problem je sto nismo ispostovali nikolu, jer je covek jasno rekao da pisemo sta znamo o Morisonu i da ne lupamo gluposti, a mi smo uveliko krenuli sa raspravom.
Ja doorse prosto obozavam!
Doorsi nisu Morrison! Mislim da se on kasnije uobrazio zbog toga sto su stekli toliku slavu zahvaljujuci njemu. Dobar je pevac, ali nista posebno. Njegov najveci kvalitet su tekstovi i energija koju se pesme imale.
Narkoman je bio, i to tezak, al' opet da nije bio mozda ne bi Doorsi nastali.
Svako ima neko svoje misljenje o njemu, po meni je bio genijalan pisac u funkciji pevaca!
Doorsi nisu Morrison! Mislim da se on kasnije uobrazio zbog toga sto su stekli toliku slavu zahvaljujuci njemu. Dobar je pevac, ali nista posebno. Njegov najveci kvalitet su tekstovi i energija koju se pesme imale.
Narkoman je bio, i to tezak, al' opet da nije bio mozda ne bi Doorsi nastali.
Svako ima neko svoje misljenje o njemu, po meni je bio genijalan pisac u funkciji pevaca!
- Rockerka u dusi
Iako su imali samo par albuma, uspeli su da se proslave.Textovi Morrisona su bili dvosmisleni i cesto je pisao o ratu, a iz pesama se moze izdvojiti dosta poruka.Bio je narkoman, ali to je rezultat slave koja ga je povukla, kao i njega samog.Mozda nije TOLIKO zasluzan koliko cela grupa Doorsa, ali sama cinjenica da se nakon njegove tragicne smrti bend ugasio govori dosta
.

-
Re: Jim Morrison
tatin sin kome je droga pojela mozak i koga su muzičke kuće iskoristile da ga kao takvog sluđenog i polu-mrtvog postave na scenu kao cirkus.
Bio je jadan momak, shisofrena i slabušna ličnost koja bi, da je vredela - opstala.
Te nebuloze su mogle da prođu kao "tekstovi" u vreme kada je sve što je držalo mikrofon bilo drogirano.
Muzika? Smor i derpesija..
Bio je jadan momak, shisofrena i slabušna ličnost koja bi, da je vredela - opstala.
Te nebuloze su mogle da prođu kao "tekstovi" u vreme kada je sve što je držalo mikrofon bilo drogirano.
Boogie Woogie wrote:tatin sin kome je droga pojela mozak i koga su muzičke kuće iskoristile da ga kao takvog sluđenog i polu-mrtvog postave na scenu kao cirkus.
Bio je sve osim slaba licnost i opstala je i tek kako. Pricamo o njemu to je dovoljno...
A o tekstovima i muzici doorsa necu ni da pocinjem.
Na neki nacim jeste depresivna muzika ali ako neko poslusa The End i ostane ravnodusan...

Ali pitanje ukusa naravno
uopste se ne slazem sa Boogie Woogie-em covek je bio car i uspjeo je da se proslavi jer njegove pesme jos zive iako je umro prije 37 godina i dan danas se slusaju njegove pesme i svima je poznato nejgovo ime .
Ajde objasni ovo tatin sin? Nikako to nije bio, sa svojom porodicom se svadjao, cak nije sa njima ni pricao.
Ostalo je stvar ukusa.
Ostalo je stvar ukusa.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Stvar koju ja najvise cenim kod njega,je sto je sve vise isao ka bluesu...jedino je bio budala i narkoman,ali meni se licno svidjalo kako peva,prija mi njegov glas...i dopalo mi se to kako je s vremenom sve vise isao ka bluesu...to govori da nije bio budala sa te muzicke strane,vec je bio budala prema sebi samom...