Mislim da bi svi trebalo da budu fensi!
Pod tim fensi, mislim na normalan izgled, na cistu kosu, na uredne nokte, na normalnu sminku i garderobu i slicno. Da se razumemo, polu gole ribe, sponzoruse i slicno nisu nikako fensi, sve mora da ima neku granicu i da bude pristojno. Ali nikako ne mogu da shvatim da metalci i rokeri mogu da izgledaju tako kako izgledaju.... To im je kao imidz... Cast izuzecima, ako ih ima, ali bila sam i videla sam.... to je katastrofa. Bila sam u KST-u svojevremeno, isla sam po svirkama u SKC, u Dom Omladine, u Holiday.... Svi su masni, zapusteni, prljavi, smrde na pivo, debeli... to je uzas! I to nije nikakav kao imidz nego jednostavno neodrzavanje licne higijene! Namerno sam se sredjivala extremnije nego inace kad sam isla tamo! Isla sam u stiklama, u ... ne secam se cemu ali znam da sam totalno bila drugacija od svih tamo (a inace su svi isti, ne zna se ko je musko ko je zensko) i bas mi je bilo super!
Ne mogu sa druge strane da shvatim ni ove trensere i psihodelicare sto su skroz u plastici i maramama i sareni...
To mi je sve neki tinejdzerski fazon, svi misle da su mnogo ludi zato sto su sareni ili sa masnom kosom ili zato sto nose martinke ili zato sto imaju kretensku frizuru sa 50 boja u glavi ili zato sto nose pivo u ruci i dernjaju se dok se krecu ka zeljenom klubu... To je totalno klinacki, tinejdzerski fazon...
Ja volim da su ljudi normalni u pogledu oblacenja, sminkanja, frizura, izgleda jednom recju, sta god da slusaju. A ne da se nasminkaju i obuku ko cirkus i onda se kao mrste i misle da su mnogo ludi i opasni... Smesno...