Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Nije Gluvako(Gluvakov) bend vec "Bane rock trio" koji je kvartet inece(cetvrti clan je Leshi saksofonista):-)
I svira jos u RH group,After funk,Napred u proslost(t svira bas gitaru) nekada i u kontrabandi i sa mnogim likovima ..I inace je sjajan gitarista i ima svoj projekat Tubachin(prvi album se moze naci na netu,etiketa Radioaktivno)i steta sto Bane kao takav ne dolazi vise do izrazaja u bendu,posto je veliki talenat i potencijal..
I svira jos u RH group,After funk,Napred u proslost(t svira bas gitaru) nekada i u kontrabandi i sa mnogim likovima ..I inace je sjajan gitarista i ima svoj projekat Tubachin(prvi album se moze naci na netu,etiketa Radioaktivno)i steta sto Bane kao takav ne dolazi vise do izrazaja u bendu,posto je veliki talenat i potencijal..
- Chord-Master
- MF veteran
- ADJazzBV.Aco
Re: Sta mislite o Van Gogh-u?
Ma dobri su oni! A to sto su sve vise komercijala, pa ljudi od neceg se mora ziveti!
Menjam mišljenje. Od sada za njih imam samo jednu reč koja ih dovoljno opisuje: CIRKUS
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ajde i da progutam to da su komercijala,ali smeta mi sto se oni bas trude da budu komercijala....ono kad su ofarbali kosu u plao(sta neki novi Green Day),pa te nove pesmice u nekom MTV fazonu (dobro kolo nije u tom fazonu,mada mi se ni to ne svidja)...ne znam ni pre ih nisam voleo.....
Zasto ova tema nije u podforumu POP na primer?
Ima neke dobre pesme ali mi se ostale ne svidjaju,ali su ipak napunili arenu
- coa-nirvana
apsolutno ste u pravu ,stari albumi su im bili solidni..........a ovaj novi ... a i njih sad slusaju samo fenserke,lude za onim djuletom................onaj hrrrrrrrrrrr 

- Hells Bells
Mogu ponekad poslusati
-
moje lichno mishljenje je da su prije bili mnogo bolji..tachnije tad sam ih gotivila-nekoliko njihovih pjesam i mogli su se smatrati kolko-tolko dobrom rock groopom kod nas..al' ovaj zadnji album bzvz..kao i svi noviji albumi ljudi koji su prije imali solidne pjesme..postaju obichna KOMERCIJALA!!!
Svi mi smo ih slusali sa nekih 14-15 godina(hvala bogu vise ne)
Ali stvarno ovaj zadnji album je nesto najjadnije od njih do sada(UZAS)

Ali stvarno ovaj zadnji album je nesto najjadnije od njih do sada(UZAS)

Svidja mi se "Klatno", mislim da je sa zadnjeg albuma...
- oldfishermanblues
- Mojo Priest