Od pesme Neko Te Ima Noćas mi pripada muka...
A, imali su i dobrih pesama... nekad...
I ne mogu da se porede sa kultnim EKV-om, ma koliko se trudili...

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Hahahahhahha,do jaja,hahahaahaha(onaj teniser iz Metallice )
Hvala, Hvala...trudim se da budem stand-up comedian, ali da ne stojim, lakse je za keyboardomCritical wrote:Hahahahhahha,do jaja,hahahaahaha(onaj teniser iz Metallice )
Ja slusam KKN i ne pucam se u venu.Duane wrote: a neznam nijednog koji slusa KKN(a da se nepuca u venu)...
Duane wrote:pa jeste odlican... ali koliko ljudi slusa to? ja znam mozda 10ak da bas slusa ne da su naculi... i nisam rekao za ljude koji se pucaju nego turbofolkere koji se pucaju... xD
Ako je merilo kvaliteta nastupi u areni, onda stvarno...Po meni su bitniji sastavi koji i nisu stekli neku ekstremnu popularnost ali su nesto iskreno iznedrili bez pretenzija da im muzika bude sredstvo do nekog materijalnog ili drugog cilja, to bi trebala da bude sustina muzike kao umetnost izrazavanjaDuane wrote:ma ljudi sta vam je za to fixanje... to je bio cim... samo kazem da nemoze saka ljudi koja ceni taj bend da ga proglasi najboljim(20 u ovom slucaju).. znaci ipak treba da to budu sire mase koje cak neslusaju tu vrstu muzike... meni van gogh uopste nije nesto, ali dobio je taj mtv award i jebiga sad je priznat(mada je ta nagrada bullshit kao i oskar i slicno) i mnogo mnogo ljudi ih slusa... nas kad kkn napuni arenu kao van gog e to ce vec moci da se poredi... do tad imaju nas... a i mi se osecamo "special" XD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest