vise bih voleo da ostanem udaljen od svega i da ne pravim muziku i 50 godina ako treba nego da sviram turbo Rock. Vreme mainstream Rocka je proslo i nemam ja tu sta da trazim, osim ljudi koji su od te muzike nastavili da stvaraju umetnost. pubika pravih rokera se smanjila ili bar ostarila prilicno i postala veoma probirljiva. ne verujem da je gospodinu sa spota ciljna grupa bila ona koja bi trebalo da bude, vec mislim da mu je ciljno sredstvo bila lova. jednostavno treba znati kada stati. niko ne peva pesme ovog benda osim kap kap po kap

upravo to tebra. zbog toga je zasluzio postovanje... sve je zbog neceg dobrog i nista nije slucajno, a to sto je naduvan i nije toliko lose.a to živeo Točak, pa naravno.
Živeli svi muzičari entuzijasti, pravi i iskreni borci za zvuk.
On je lepo izdvojio jednu činjenicu, a to je da su nekada muzičari bili retkost.
retkost jer su bili posvećeni.
Voleli su da sviraju, interesovalo ih je da sviraju što bolje id a uče od što boljih.
Dok se danas namnožilo raznih klinaca, kojima su instrumenti dostupni i koji uz par videa sa youtuba umišljaju da su muzičari..
Opšta najezda bogato opremljenih svim mogućim gedežetima, sa pristupom bukvalno svim informacijama, naprženih na formu i sliku "muzičara", ali bez srca, bez talenta, bez duše, bez strpljenja, bez ljubavi.
Točak je perjanica jednog drugog vremena, u svemu lepšeg i plodonosnijeg.
U tom smislu je veoma značajna figura, u ovoj sredini naravno i izvikana i naduvana, ali..današnji klinci niti mogu niti treba da znaju zašto, samo neka svirkaju..bolje i to nego da sede na ladnog betona..
offtopic
onaj sapke sto se uvatio za mojega i nece da sidje je svoju mudrost pokazao svojim dubokoumnim recenicama.