R. M. Točak

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Children Of Paradise

Re: R. M. Točak

Post by Children Of Paradise » 18 Dec 2012, 18:46

[youtube]18_pZzVi70M&NR=1[/youtube]

vise bih voleo da ostanem udaljen od svega i da ne pravim muziku i 50 godina ako treba nego da sviram turbo Rock. Vreme mainstream Rocka je proslo i nemam ja tu sta da trazim, osim ljudi koji su od te muzike nastavili da stvaraju umetnost. pubika pravih rokera se smanjila ili bar ostarila prilicno i postala veoma probirljiva. ne verujem da je gospodinu sa spota ciljna grupa bila ona koja bi trebalo da bude, vec mislim da mu je ciljno sredstvo bila lova. jednostavno treba znati kada stati. niko ne peva pesme ovog benda osim kap kap po kap :povrac: kao sto drugar rece ostao je da zivi u proslom veku, dok se na RnR gledalo na potpuno drugi nacin. problem muzickog neukusa je GLOBALNOG karaktera. meni iskreno ovako odgovara, da ja obozavam Temple Of The Smoke, a da ovaj turbo folker ne zna ni sta je to, mada cuce se za njih u to ne sumnjam.
a to živeo Točak, pa naravno.
Živeli svi muzičari entuzijasti, pravi i iskreni borci za zvuk.

On je lepo izdvojio jednu činjenicu, a to je da su nekada muzičari bili retkost.
retkost jer su bili posvećeni.
Voleli su da sviraju, interesovalo ih je da sviraju što bolje id a uče od što boljih.

Dok se danas namnožilo raznih klinaca, kojima su instrumenti dostupni i koji uz par videa sa youtuba umišljaju da su muzičari..
Opšta najezda bogato opremljenih svim mogućim gedežetima, sa pristupom bukvalno svim informacijama, naprženih na formu i sliku "muzičara", ali bez srca, bez talenta, bez duše, bez strpljenja, bez ljubavi.

Točak je perjanica jednog drugog vremena, u svemu lepšeg i plodonosnijeg.
U tom smislu je veoma značajna figura, u ovoj sredini naravno i izvikana i naduvana, ali..današnji klinci niti mogu niti treba da znaju zašto, samo neka svirkaju..bolje i to nego da sede na ladnog betona..
upravo to tebra. zbog toga je zasluzio postovanje... sve je zbog neceg dobrog i nista nije slucajno, a to sto je naduvan i nije toliko lose.

offtopic
onaj sapke sto se uvatio za mojega i nece da sidje je svoju mudrost pokazao svojim dubokoumnim recenicama.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 18 Dec 2012, 19:51

sede dva šatora u planinu i kaže jedan votsone neko nam je ukrao šator

Children Of Paradise

Post by Children Of Paradise » 18 Dec 2012, 20:15

bolje tako nego: citas politiku? ne, citam politiku. ja mislio da citas politiku.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 18 Dec 2012, 21:34

Bluesko wrote::1:

Atmosfera je generalno kisela iz razloga što je mnogo Bugija, kao što je bilo puno Djedova i Trzalica. Ova tema je otišla u materinu na isti način kao i sve ostale u kojima je krenulo da se generalizuje, ili u najboljem slučaju, "ja znam ja ču da ti kažem,pošto ne znaš" kompleks je izašao na površinu. Doduše, nije kisela, koliko sprdačka, što je sasvim normalno, kad se pojave ljudi koji znaju sve i ne libe se da to znanje podele sa svima.

Xde gansi DŽD'd
atmosfera uopšte nije ni kisela, a ni generalna.

ima mnogo tema gde nema nikakvog ni "hejta" ni "lajka", i to su upravo razne "tehničke" teme tipa "čime da čistim žice za gitaru"

ali pošto o ukusima treba raspravljati i pošto moderator nije imao toliko talenta da prepozna tip i kvalitet teme i diskusije (i uvaži moj predlog da takve i slične teme oformi u vidu glasanja) - onda, tražili ste - eto vam ga. Uosatlom, i sami igrate u tom kolu sve u 16

Meni je oduvek bio interesantniji jedan drugi fenomen, a to je da redovno sa mnom vole da diskutuju likovi koji bi da me izbegavaju, redovno me prate oni koji bi da me banuju, redovno me čitaju oni koji smatraju da me ne treba čitati itd

Nije li to paradoks?

Ja razumem da imam određenu harizmu i da neki hoće da raščešu bulju da vide šta sam to ponovo "kenjao", ali...da li to govori o meni koji pišem, ili o njima koji čitaju?

večito pitanje - Ako već veruju da je nešto govno, što onda glume muve i sleću na njega ?

No da ne dužim, sve sam već sto puta nacrtao svima koji se pitaju čemu diskusija i dokle i zašto.
Jedino što si dobro primetio Bluesko (valjda i tebi proradi neki hromozom ponekad šta li..) je ovo " kad se pojave ljudi koji znaju sve i ne libe se da to znanje podele sa svima"

Moj cilj je od početka bio samo i jedino to. I ne samo moj, vidim da ima još normalnih likova.
Pa kome normalnom bi bilo zanimljivo da se prepucava sa nekim ko ti nije intelektualno ni mentalno ravnopravan?

Mislioci služe da snabdeju mislima one koji ne misle.
Da zapitaju, zainteresuju.

A ja, po vašim reakcijama, mogu samo da zaključim da sam uspeo.
Nastaviću.
Nastavićete.

Dok neki ljubomorni moderator ne popizdi, pa se onda lajkujte i dragajte do prekosutra

8)

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 18 Dec 2012, 21:36

Čopor'd

zwelj

Post by zwelj » 18 Dec 2012, 22:16

Bluesko

Post by Bluesko » 19 Dec 2012, 01:23

@Boogie Bugie

Ja ne diskutujem sa tobom, samo bih da te polijem. I super mi ide. A ti ne kontaš ni kad te čovek polije. A ja te stalno polivam i mi se svi tome smejemo posle. I premotavamo stranice gde sam te polio. I pričamo posle na chatu i zovemo se na skajp i na fiksne telefone. A i na mobilne takodje. I opet se smejemo. Jer si poliven. A ne kontaš. Jer imaš border line. Jel znaš, šta je, border, line. Bugi?

DžBolad'd

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 19 Dec 2012, 08:24

Ne seri da se zovete i na mobilne..?

Usred Zala

Post by Usred Zala » 20 Dec 2012, 19:01

http://www.youtube.com/watch?v=RT7t7lL1-TY

Vr bajo, vr! To je stvaralačka genijalnost!
Kakav je to tek pjesnik, ma umjetnik!
Kotur je nula spram istoga!

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 20 Dec 2012, 19:42

Буги, да ниси ти случајно Венцеслав Радовановић?

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 20 Dec 2012, 23:14

hudafakiz venceslav radovanović?

inače, slažem se da je "daj ribu" kudikamo bolje muzičko ostvarenje od svega što je predmet oe raspre ikada odsvirao

a tek ovo je sam vrh virtuoznog vatrometa i za rokere i za točkove..

Milanares

Post by Milanares » 20 Dec 2012, 23:30

ovaj recimo čoek nije banovan a ja dobijam warnove za ŠTA?!
ALO BANJA LUKO!!!

MetalFunk

Post by MetalFunk » 21 Dec 2012, 00:23

TAKO REKO DODIK!!11!

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 21 Dec 2012, 06:02

Гос'н Радовановић је твој најбољи друг кога ниси још упознао... Осим ако није твој алтер.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 21 Dec 2012, 08:03

Image

Post Reply