He, he, bila svirka u Somboru, nedavno... A bili su i na Exitu, ako se ne varam.

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Evo ja cu da ti analiziram tekstove samo reci koja pesma i posalji mi na private. Bjesovi meni nisu nesto, dlm takodje kao i orgazam. Ali block out brate. Tu si se izmashio strasno. Nabavi opus. Preslusaj. Ako treba dodji narezacu ti. Ako je moguce kupi originale. Ja cu ti reci na koje pesme da obratis paznju. Svirace najverovatnije na zelovom 26-og dodji da vidis sta je svirka. Ja sam ih slusao nekoliko puta. Zato govorim.MICKEY wrote:Svaka cast EKV-u na tekstovima i kvalitetnoj muzici!
Voleo bih da mi neko od vas analizira jedan njihov kvalitetan text.
Mislim da je EKV kvalitetan bend, ali imam m... da kazem da nije ni 100ti deo od onog za sta se smatra (moje misljenje).
Znam te filozofe koji se ne spustaju na nivo Atomaca koji imaju jasnu poruku ("decije textove") i more drugih rock grupa koje su obelezile 2. polovinu 20og veka.
Svaka cast depresivcima, psihodelicima i narkomanima, ali na mojoj top listi oni ne mogu uci u prvih 10.
Isto misljenje imam o Bjesovima(koje sam slusao 5 puta uzivo), DLM-u, Block out-u, elektricnom orgazmu i ostalim kvalitetnim depresivnim bandama koje su izvrsile orgazam na nas rock ' n' roll
ja,jer ih ne slusamDuane wrote:e ja neznam kako neko moze reci za ekv da nespada medju 10 naj bendova stare juhe...
to tako ide? nisam znao, dobro, znaci sopen je sranje, verovatno ga slusam manje nego ti ekv.johnny_b_good wrote:ja,jer ih ne slusamDuane wrote:e ja neznam kako neko moze reci za ekv da nespada medju 10 naj bendova stare juhe...
Doolio wrote:to tako ide? nisam znao, dobro, znaci sopen je sranje, verovatno ga slusam manje nego ti ekv.johnny_b_good wrote:ja,jer ih ne slusamDuane wrote:e ja neznam kako neko moze reci za ekv da nespada medju 10 naj bendova stare juhe...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest