Ne znam da li je ovo veliko- mali ili malo- veliki problem!?!
Naime, dobio sam akusticnu gitaru 2006. godine (11 godina), medjutim kako mi to tad nije bilo interesantno odlucio sam da zavrsim sa njom vec posle 3. casa
 Medjutim, 2011. , usled previse slobodnog vremena, prelaska sa rep i narodne muzike na 'rok en rol' ( jedna od boljih promena u zivotu da sada ) odlucio sam da je izvadim iz podruma i pozabavim se istom. Temeljno sam sve prelazio ( teorija+ praksa ), mali milion sajtvova prelistao mali milion puta ( isto toliko knjiga procitao )...i sada, kada bih se ocenjivao od 1 do 10, nskromno bih se ocenio sa 8+ tako da smatram da je vreme za jos jednu veliku promenu, akusticna ---> elektricna. Medjutim, problem nije u tome koju elektricnu, vec sa kakvom konfiguracijom. O cemu se zapravo radi... Kada ide 'Alisa u lancima' ja sam ubedjen da bih kupio gitaru sa samo jednim H u bridzu, kada ide Birth of joy ubedjen sam da bih kupio S/S/S i koristio vintidz tremolo (jer kako to da sviram bez tremola?), kada ide Nirvana ubedjen sam da bih kupio mustang, kada ide 'Cepelin' ja bih HH konfiguraciju bez tremola (sta ce mi koj djavo da se bakcem), kada ide John Lenon- Come together ja bih istu konfiguraciju kao on... kada ide royal blood ja bih ipak bas gitaru. Kao sto vidite ovde nije problem da li je vrat C, D ili kombinaciju oba oblika, da li je telo, LP, strat, hollow tip, da li su pragovi medium, jumbo... vec nesto sasvim drugo. Iako znam da mi pomoci nema
 Medjutim, 2011. , usled previse slobodnog vremena, prelaska sa rep i narodne muzike na 'rok en rol' ( jedna od boljih promena u zivotu da sada ) odlucio sam da je izvadim iz podruma i pozabavim se istom. Temeljno sam sve prelazio ( teorija+ praksa ), mali milion sajtvova prelistao mali milion puta ( isto toliko knjiga procitao )...i sada, kada bih se ocenjivao od 1 do 10, nskromno bih se ocenio sa 8+ tako da smatram da je vreme za jos jednu veliku promenu, akusticna ---> elektricna. Medjutim, problem nije u tome koju elektricnu, vec sa kakvom konfiguracijom. O cemu se zapravo radi... Kada ide 'Alisa u lancima' ja sam ubedjen da bih kupio gitaru sa samo jednim H u bridzu, kada ide Birth of joy ubedjen sam da bih kupio S/S/S i koristio vintidz tremolo (jer kako to da sviram bez tremola?), kada ide Nirvana ubedjen sam da bih kupio mustang, kada ide 'Cepelin' ja bih HH konfiguraciju bez tremola (sta ce mi koj djavo da se bakcem), kada ide John Lenon- Come together ja bih istu konfiguraciju kao on... kada ide royal blood ja bih ipak bas gitaru. Kao sto vidite ovde nije problem da li je vrat C, D ili kombinaciju oba oblika, da li je telo, LP, strat, hollow tip, da li su pragovi medium, jumbo... vec nesto sasvim drugo. Iako znam da mi pomoci nema   ipak se odlucih da postavim ovo ne bi li mi neko, bar malo, na bilo kakav nacin, pomgao.
  ipak se odlucih da postavim ovo ne bi li mi neko, bar malo, na bilo kakav nacin, pomgao. Ziveli!

Nikola.