Upravo sam to mislio, ali nije ni bitno, uvek ce biti ljudi koji ce da kenjaju samo da bi ukopali druge...iza svega sto sam rekao stojim i dovoljno sam formirana licnost da znam da ne reagujem na zlonamerne komentare...ako se neko uvredio ili prepoznao, sorry ali to je moje misljenje...smeta ti termin prihod???e, pa izvini molim te, sledeci put cu da uzmem jebenu vujakliju pa cu da nadjem pogodniju rec...pazi molim te...ne prosipaj pamet, bolje je zadrzi malo za sebe, ocigledno ti treba...ko sam ja, i koliko imam godina..???...zanimljivo...da neces i broj telefona da ti dam????...btw, hvala LaziRocker-u, vidim da ima kulturnih ljudi ovde...ali me fascinira kakvih sve ljudi ima...LazaRocker wrote:Nije mislio da pamte gde je E, nego da pamte lupam posle petog odsvirati sedmi prag na petoj zici, a ne posle D odsvirati E.The Mask AE wrote:EVH wrote: 7. Ovde ima trachak istine... Samo molim te objasni kako si ti zapamtio gde je na vratu ton E.
bendovi iz Chachka?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: bendovi iz Chachka?
- The Mask AE
Ma komentar i nije bio zlonameran nego sam ti izgleda nagazio neku zichicu... Nebitno... Reci samo koji je to odlican autorski bend u kom sviras i koji instrument sviras (ne treba mi telefon i to
). Eto ja sam iz Cacka (pishe ispod slike) i imam 24 godine... Bez nepotrebnih psovki jer je ipak ovo sve javno... Svi se mi druzimo ovde. I samo jos jedno pitanjce: zasto si izbrisao pokerov sajt iz profila?
OK sve je u redu, izvinjavam se na psovkama, i ako sam malo preterao...The Mask AE wrote:Ma komentar i nije bio zlonameran nego sam ti izgleda nagazio neku zichicu... Nebitno... Reci samo koji je to odlicni autorski bend u kom sviras,odakle si i koliko imas godina (ne treba mi telefon i to). Eto ja sam iz Cacka (pishe ispod slike) i imam 24 godine... Bez nepotrebnih psovki jer je ipak ovo sve javno... Svi se mi druzimo ovde.
- The Mask AE
Ma naravno da nema... Znam se sa kolegom bassistom tvojim iz vidjenja. Vas ostale ne znam.
zato sto sajt nije gotov, ima samo index strana, bice uskoro...The Mask AE wrote:I samo jos jedno pitanjce: zasto si izbrisao pokerov sajt iz profila?
Last edited by EVH on 01 Jul 2008, 19:49, edited 1 time in total.
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Mislim da "the mask ae", treba da okaci komentar koji stoji ispod mojih postova.
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Svaka cast "EVH", vratio si dusu ovom forumu!
-
marko_89_kv
a ti uopšte nisi miki iz pokera...MICKEY wrote:A poker, slusao sam ih, nisu losi.
ne verujem bendovi iz Čačka,lol
e pa evo i nas!
mi smo također rock belalalaend
@EVH- Ilija ti li si??
sad to šta se sve događa i kako sve funkcioniše,i to što oni sviraju preko guitar pro,
pa šta!
ako vole neka ih!
što vam to smeta što ne znaju da sviraju? naučiće!
@EVH koji black metal??? i sa koje svirke? da se ne sećaš datuma možda?
e pa evo i nas!
mi smo također rock belalalaend
@EVH- Ilija ti li si??
sad to šta se sve događa i kako sve funkcioniše,i to što oni sviraju preko guitar pro,
pa šta!
ako vole neka ih!
što vam to smeta što ne znaju da sviraju? naučiće!
@EVH koji black metal??? i sa koje svirke? da se ne sećaš datuma možda?
@Dule Jes' ja sam majstore...ma bili neki klinci na svirci u gimnaziji, tipa odradili jednu probu i udri...svirka za dobrotvorni prilog Kosovu je bila...nebitno, nije vise vredno pomena...
jes ja sam
STEVAN!
mr.nuclear touchdown!
mwahahaha!
i mi sviramo u suštini rock!
vidi na spejsu!
so!
ajde da napravimo neki Jam/impro blud!
oćete?
sve što nam treba jeste:
1. dobronamerni gazda lokala koji bi nas puštio unutra
2. markov bubanj i binska oprema (4k-8k din)
3. da molimo ljude da dođu i pojave se da bi isti gazda lokala imao profit a mi ne bili isterani iz istog lokala
4. i tako...
5. već sam počeo i suviše da lupetam
6. da osnujemo klub hejtera oje bećković!
hehehe
i tako...
xD
STEVAN!
mr.nuclear touchdown!
mwahahaha!
i mi sviramo u suštini rock!
vidi na spejsu!
so!
ajde da napravimo neki Jam/impro blud!
oćete?
sve što nam treba jeste:
1. dobronamerni gazda lokala koji bi nas puštio unutra
2. markov bubanj i binska oprema (4k-8k din)
3. da molimo ljude da dođu i pojave se da bi isti gazda lokala imao profit a mi ne bili isterani iz istog lokala
4. i tako...
5. već sam počeo i suviše da lupetam
6. da osnujemo klub hejtera oje bećković!
hehehe
i tako...
xD
-
marko_89_kv
oću ja u taj jam band... da sviramo pop-disko-turbo-tehno-emo-heavy-etno-fusion jazzz...
a za prostor... možel' da se nabudži nešto na tf-u?
okoji si ti marko??
ma lupijjo sam sade,
nemo me tripovati da sprovodim ovo što zamišljah u nedelo i nemoral po uvadi posetilaca!
ma lupijjo sam sade,
nemo me tripovati da sprovodim ovo što zamišljah u nedelo i nemoral po uvadi posetilaca!
- The Mask AE
Budjenje teme! Novi bendic zvani atrra
majspejs http://www.myspace.com/atrraband Komentari? Ko nije cuo pravac velvet 15og!