Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
7thSON
MF veteran

Re: Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Post by 7thSON » 22 Dec 2008, 07:53

Da Adler je svirao na Apetitte-u i Liesu al su ga sutnuli ne bas zato sto je narkoman (posto su se inace svi u bendu, sem axla, radili veoma teskim stvarima) nego zato sto nije mogao da odsvira pesme kako treba.... Sve u svemu, meni je on mnogo bolji bubnjar nego matt sorum, imao je vecu energiju i nekako je imao bolji groove sa ostalim clanovima.... mislim poslusajte samo Rocket Queen Live at ritz i neki rocket queen koji je svirao matt i videcete ko to razbija.

kurtrose

Post by kurtrose » 22 Dec 2008, 11:54

7thSON wrote:Da Adler je svirao na Apetitte-u i Liesu al su ga sutnuli ne bas zato sto je narkoman (posto su se inace svi u bendu, sem axla, radili veoma teskim stvarima) nego zato sto nije mogao da odsvira pesme kako treba.... Sve u svemu, meni je on mnogo bolji bubnjar nego matt sorum, imao je vecu energiju i nekako je imao bolji groove sa ostalim clanovima.... mislim poslusajte samo Rocket Queen Live at ritz i neki rocket queen koji je svirao matt i videcete ko to razbija.
Pa nije mogao da odsvira zato sto je bio toliko navucen da nije bio sposoban da radi bilo sta drugo.. A i do tada su se svi sem njega skinuli sa droga tj alkohola.. Barem je tako Axl govorio... Sve u svemu i Stiven i Met su bolji od bubnjara koji sad svira sa Axlom!!

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 22 Dec 2008, 13:40

7thSON wrote:Da Adler je svirao na Apetitte-u i Liesu al su ga sutnuli ne bas zato sto je narkoman (posto su se inace svi u bendu, sem axla, radili veoma teskim stvarima) nego zato sto nije mogao da odsvira pesme kako treba.... Sve u svemu, meni je on mnogo bolji bubnjar nego matt sorum, imao je vecu energiju i nekako je imao bolji groove sa ostalim clanovima.... mislim poslusajte samo Rocket Queen Live at ritz i neki rocket queen koji je svirao matt i videcete ko to razbija.
rocket queen
+1

7thSON
MF veteran

Post by 7thSON » 22 Dec 2008, 21:48

Ma bubnjar koji sad svira sa axlom je ono... necu da komentarisem mnogo jer nisam bas mnogo gledo kako svira, al jedno je sto znam sigurno - taj lik nema taj groove u pesmama koliko je imao Steven (pogotovo u rocket queen :) )

sevastokrator

Post by sevastokrator » 25 Dec 2008, 22:12

Ne znam za vas ali ja sam u kompletu jedno 5 puta presluso Chinese Democracy, pesme su kul, mozda za neke nisu kao Sweet Child O'Mine ili W.T Jungle, ali Better, Chinese Democracy, This I Love i Street of Dream su stvarno sjajne, i sad gansi dobro zvuce bez obzira sto nema Slesa, Storma i Mekkagana
stavrno dobo zvuce pesme ali ne kao hard-rock vec neki rok sa malo hausa i popa

7thSON
MF veteran

Post by 7thSON » 26 Dec 2008, 01:39

To novo nisu gansi al necemo sad o tome.

kurtrose

Post by kurtrose » 26 Dec 2008, 12:43

Meni su na prvo slusanje bili odvratni ali sad mi se svidja par stvari, Street Of Dreams, Better i Sorry su mi favoriti... Nisu pravi gunsi ali ipak je dobar album... Vidi se da je Axl sjajan muzicar, napravio je opet dobre stvari ali na drugi zafon!

sevastokrator

Post by sevastokrator » 26 Dec 2008, 20:13

malo vuce na neki pop rock par pesama kao I.R.S i Shackler's Revenge, prisutno je dosta miksovanja, ali u bendu ima 2 klavijature tako da se nesto slicno i ocekivalo, jedino me buni sto covek 5 godina najavljuje dvostruki album od 32 pesme, zatim ubedjuje nas da je 26 pesama su gotove, onda izda album sa 14 pesama

kurtrose

Post by kurtrose » 26 Dec 2008, 20:21

Nacekacemo se za drugih 18 :D P.S. sevastokrator malo je falilo da ja stavim potpis kao tvoj pre par meseci :)

Riccolo

Post by Riccolo » 28 Dec 2008, 18:59

Nisam citao sve komentare,ali kolilo sam ja upoznat sa tim oni su se upravo i rastali zbog ne slaganja u mozickom pravcu(pored ovih sitnih svadja)...A potpuno se slazem sa koleegom o prvom albumu...To je album pun hitova,ja mislim i da je proglasen za najbolji debi album svh vremena-uostalom on se i dan danas prodaje u 200 000 primeraka goddisnje...To im jee dovoljno para samo da sede ida ne rade nista!!! :lol:

kurtrose

Post by kurtrose » 29 Dec 2008, 20:58

Riccolo wrote:Nisam citao sve komentare,ali kolilo sam ja upoznat sa tim oni su se upravo i rastali zbog ne slaganja u mozickom pravcu(pored ovih sitnih svadja)...A potpuno se slazem sa koleegom o prvom albumu...To je album pun hitova,ja mislim i da je proglasen za najbolji debi album svh vremena-uostalom on se i dan danas prodaje u 200 000 primeraka goddisnje...To im jee dovoljno para samo da sede ida ne rade nista!!! :lol:
Ma Axl je toliko kontradiktornih izjava davao povodom C.D. da ga ja uopste ne shvatam.. Kukao je kao razilaze im se ideje sto se tice pravca koji bi svirali a posle kaze da je hteo opet da snimi albuma kao Apettite ali nije mogao jer niko ne moze da zameni Slesha.. Mislim wtf?

7thSON
MF veteran

Post by 7thSON » 29 Dec 2008, 23:21

nisu se oni rastali zbog neslaganja u muzickim pravcima nego sto je axl hteo svu kontrolu u bendu (koju je i imao vec) tj. hteo je da bude diktator i nije ni na probe dolazio, niti kad su bili koncerti nije ni na soundcheckove dolazio, a i jednom je pitao steven tyler slasha na soundchecku "Dude, where's your singer?"

kurtrose

Post by kurtrose » 29 Dec 2008, 23:45

Sve je to tacno ali su imali razlicite ideje o sledecem albumu, Slash je hteo jos jedan A.F.D a Axl je zeleo da eksperimentise s novim zvucima, da ubacuje simf. orkestar i sl kao u Nov.Rain-u... Ali ako pogledas malo sire, poceli su da se raspadaju Izijevim odlaskom, a on je opet otisao iz drugih razloga, nije hteo da snima spotove, da svira na velikim stadionima i sl.. A i Slash je imao svoje trenutke koji su pokazivali da ni on nije bas toliko privrzen G'n'R.. Covek je, dok je bio clan benda svirao i ucestvovao na vise albuma razlicitih pevaca tj grupa..

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 30 Dec 2008, 09:22

poslusao sam na netu malo CD.
koje govno! nemam sta da dodam.

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Dec 2008, 19:58

Brate nemo's reci da je govno... Nisu kao stari gunsi ali nije istina da tu nema kvaliteta..

Post Reply