Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
Blagi off:Takodje, mislim da je to bio 1 od najboljih crtacha/slikara vremena u kojem je ziveo, a mozda i najmodernijih u odnosu na to vreme...
Ustvari nije mi Van Gogh toliko los koliko me Djula nervira sa svojim filozofiranjem i izjavama na koncertima.. Djula mi je Cane wanna be.. 

Kao i Milan wanna be...kurtrose wrote: Djula mi je Cane wanna be..
mladenovic
-
Nekada su bili mnogo bolji!
ne volem ih...nikad ih i nisam voleo...a sad ih jos vise ne volem...posto su se mnogo profenserisali...i pridobili mnogobrojne fensere kao publiku...
da dodam jos...kako neko moze da peva...ako ne zna ni da prica normalno...tj. ne moze da izgovori sva slova...ili sta vec...

da dodam jos...kako neko moze da peva...ako ne zna ni da prica normalno...tj. ne moze da izgovori sva slova...ili sta vec...

-
nisu mnogo losi sto se tice muzike ali djule je ljakse
-
Dulje se poceo ponasati kao neki prosvetitelj ono daj skini mi se s ..... Kao da je pokupio svu pamet ovog sveta a ustvari previla iz shupljeg u prazno. Kao sto je neko vec reko, Cane wanna be!
cane je car... mojne caneta dirasSpigotBlister wrote:Dulje se poceo ponasati kao neki prosvetitelj ono daj skini mi se s ..... Kao da je pokupio svu pamet ovog sveta a ustvari previla iz shupljeg u prazno. Kao sto je neko vec reko, Cane wanna be!

Da, jos otkad je na ti s Bogom, nema mu ravna. Rok-misionar, sta reci...Duane wrote:cane je car... mojne caneta dirasSpigotBlister wrote:Dulje se poceo ponasati kao neki prosvetitelj ono daj skini mi se s ..... Kao da je pokupio svu pamet ovog sveta a ustvari previla iz shupljeg u prazno. Kao sto je neko vec reko, Cane wanna be!

ma aj kad ti pustis takve zulufe javi se...
More, kad on pusti vake dlake iz usiju, mozemo da pricamo... 

nek krene na fransuckom ici ce mu bolje Rscientist wrote:kako neko moze da peva...ako ne zna ni da prica normalno...tj. ne moze da izgovori sva slova...ili sta vec...