Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
-
kurtrose
Ja sam citao dosta o njegovoj smrti a i gledao sam malo dokumentarac Kurt and Courtney koji je napravio neki detektiv valjda, Nick Broomfield gde ispituje njegovu smrt..
E sad, Courtney je kao jos pre njegove smrti ponudila nekom liku, pankeru ili sl El Duce-u 50.000$ da ga ubije sto je ovaj i priznao pred kamerama... Kaze se jos u dokumentarcu da je prvi deo oprostajne poruke napisan njegovim rukopisom i da je za obozavaoce ali ne kao da ce se ubiti vec se odnosio na povlacenje iz muzike.. A kao drugi je dodat za Courtney i cerkicu i sumnjivog je rukopisa... Koliko sam ja skontao i citao o Kurtu, cini mi se da je bio prevelika pickica da bi se ubio...
A i masa zaboravlja da je u vreme njegove smrti vec bio pokrenuo razvod od Courtney i da bi ona ostala bez njegovog kesa u tom slucaju... The truth is out there..

-
Duane
- Fenderaš
zasto svi kad se pomisli na ubistvo kurta kazu da je pitanje neke zavere ili nesto slicno... odkad je ubistvo zavera ili neki plan za svecku dominaciju?
ja licno neam pojma da'l se ubio ili ne, al valjda cu pre da verujem izjavama njegovih prijatelja nego tamo nekih "strucnjaka" novinara i slicno

-
frkadela
- MF veteran
kurtrose wrote:Koliko sam ja skontao i citao o Kurtu, cini mi se da je bio prevelika pickica da bi se ubio...
Da... On je jedino mogao da se predozira i to jer je imao ogroman apetit.
Ali kontam da je u jednom trenutku stisnuo muda, rekao "Popu pop!" i povukao obarač...
-
kurtrose
A inace taj El Duce je sve te stvari za Courtney priznao i u Dzeri Springeru i rekao je da zna ko ga je ubio, a posle par dana je poginuo u nekoj nesreci... Zanimljivo a?
-
sub_zer0
- MF veteran
zasto svi kad se pomisli na ubistvo kurta kazu da je pitanje neke zavere ili nesto slicno...
Ako je u pitanju licnost koja ima velikog uticaja na sire narodne mase, logicno je posumnjati i na tako nesto.
@kurtrose
To jeste moguce, ali sa druge strane, ispada da je on kao inspektor Kluzo i da ne mogu da ga ubiju. Mozda im se na kraju posrecilo (na primer, kao kod domaceg lopova/premijera koji je proglasen svecem iz meni nepoznatih razloga). We'll never know...
-
frkadela
- MF veteran
@Kurtrose
Moguće je, ali ja izbjegavam uvlačenje u sve vrste zavjera jer sam ih, otkad sam u Srbiji, čuo više nego što sam mogao da zamislim da postoji.
sub_zer0 wrote:(na primer, kao kod domaceg lopova/premijera koji je proglasen svecem iz meni nepoznatih razloga)
(no ovde ćemo stati!)
-
kurtrose
sub_zer0 wrote:zasto svi kad se pomisli na ubistvo kurta kazu da je pitanje neke zavere ili nesto slicno...
Ako je u pitanju licnost koja ima velikog uticaja na sire narodne mase, logicno je posumnjati i na tako nesto.
@kurtrose
To jeste moguce, ali sa druge strane, ispada da je on kao inspektor Kluzo i da ne mogu da ga ubiju. Mozda im se na kraju posrecilo (na primer, kao kod domaceg lopova/premijera koji je proglasen svecem iz meni nepoznatih razloga). We'll never know...
Pa nije on nikakav inspektor nego je, ako ulazimo u teorije, mozda poznavao lika kojeg je Courtney unajmila jer je on u poslednjem trenu ispalio, a koliko sam ja skontao, on se druzio sa poprilicno sumnjivim likovima tako da mi je to skroz moguce... Zasto bi pokretao razvod ako je planirao da se ubije?! Mnogo zanimljivih detalja definitivno ima, ne mozes reci da je tu sve cisto...
-
sub_zer0
- MF veteran
Pa nije on nikakav inspektor

Kluzo, Piter Selers, lik iz filmova Pink Panter, koga pokusavaju da ubiju? Nemoj mi reci da nisi gledao to
ne mozes reci da je tu sve cisto...
Nisam ni rekao
(no ovde ćemo stati!)
Hocemo! Nije ovo politicki forum

-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 17 Apr 2009, 14:58
A shta ako je Cobainov odlazak iz medija i svega bilo iscenirano samoubistvo? mozda je on sad negde u Azerbejdzanu, sebi u nekom izolovanom apartmanu, gleda vesti i smeje se...ja bih najvishe voleo da je tako..mada i podaci sa autopsije su nepotpuni i nejasni...i o tome ima na netu...E sad to shto bih ja zeleo i shto bi mnogi zeleli, da je lik zhiv i da je dobro...to nema veze sa bilo kakvom realnoscu. Ja sam takav, voleo bih da su svi oni ostali zivi (Jim, Janis, i mnogo njih koji su umri sa 27 godina), ali niko od nas ne moze znati o cemu se radi...A Courtney da ga je ubila to bi bilo izuzetno idiotski jer ipak je on otac njihove cerke, a koliko god ona bila poremecena u mnogim stvarima, neke stvari su jednostavni zivotinjski instikti koji joj slicno ne bi dozvolili. A taj lik koji je kao "priznao" je ko zna ko i iz koje price i ko zna koliko godina je pokusavao da na sebe navuce publicitet dok to nije uradio...Sve u svemu kako god da je istina Kurt RIP.
-
kurtrose
E a jeste videli onaj Nirvanin tribute bend Nevermind? lik ima isti glas ko kurt, a i jako lici.. Mozda se kurt malo izoperisao i nastavio da svirucka onako kako je i hteo, po manjim mestima, uz manje publiciteta, manje publike

-
vasko
mozda je on u medjuvremenu naucio srpski i mozda je on neko od nas ovde na forumu

-
Djole_BB
- MF veteran
da li ste gledali onaj film "Last days"?
-
frkadela
- MF veteran
Djole_BB wrote:da li ste gledali onaj film "Last days"?
Jedva sam došao do kraja!!!!
Htio sam kao onaj nesrećni tigar onda da pojedem sebi ruku od muke...
Mislim, kontam ja da neko napravi loš film, ali ono je teoretski neizvodljivo snimiti!