Rock 'n' Roll
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Ipak preferiram domaci rok.........
EKV, Partibrejkerse, Van Gog (inace, koji je sve bolji i bolji), Ritam nereda, Corba........... a tu su i Prljavo kazaliste, Parni valjak, Generacija 5, Pekinska patka, Zabranjeno pusenje, Film, Psihomodo pop........ i jos mnogo drugih!!!
Nego ljudi, imam yu rok enciklopediju na disku, od Janjatovica, jedna divna stvar. U enciklopediji su SVE yu rok grupe, kao i ceo njihov istorijat. Disk je nekih 90 MB-a! Pa ako nekom zatreba, tu sam, nije problem ni da posaljem postom. Sve za ljubitelje rok muzike.
Pozzzzzzzz dobri ljudi...........................................
EKV, Partibrejkerse, Van Gog (inace, koji je sve bolji i bolji), Ritam nereda, Corba........... a tu su i Prljavo kazaliste, Parni valjak, Generacija 5, Pekinska patka, Zabranjeno pusenje, Film, Psihomodo pop........ i jos mnogo drugih!!!
Nego ljudi, imam yu rok enciklopediju na disku, od Janjatovica, jedna divna stvar. U enciklopediji su SVE yu rok grupe, kao i ceo njihov istorijat. Disk je nekih 90 MB-a! Pa ako nekom zatreba, tu sam, nije problem ni da posaljem postom. Sve za ljubitelje rok muzike.
Pozzzzzzzz dobri ljudi...........................................
- Nyarlathotep
- MF veteran
- Nyarlathotep
- MF veteran
- oldfishermanblues
- Mojo Priest
- Rocket Roll
Re: Rock 'n' Roll
Nije to dobra ilustracija za Nashville Pussy, ovo je dobra ilustracija za Nashville Pussy:
- oldfishermanblues
- Mojo Priest
Ovaj je previse je mracan za moj ukus, prethodni spot za mene ipak predstavlja dvominutnu esenciju roka...
- Nyarlathotep
- MF veteran
da Dzimi Hendriks je svakako najsvetlija tacka koju je r'n'r ikad dotakao. najvisi trenutak ged se muzika pretvara u mit, zivot, revoluciju. nikad niko kao on!
nezahvalno je navesti samo jedan bend, ali ako bih mora da navedem - bili bi to svakako KING CRIMSON. od pocetka do kraja kraijere (koja i dalje traje), ljudi su postavljali standarde proga i nepojmljivo pomerali granice.
nezahvalno je navesti samo jedan bend, ali ako bih mora da navedem - bili bi to svakako KING CRIMSON. od pocetka do kraja kraijere (koja i dalje traje), ljudi su postavljali standarde proga i nepojmljivo pomerali granice.