The Who
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: The who
Extra bend ali mi je malo preterivanje to lomljenje instrumenata po bini.. Mislim ok mi je kada to Nirvana radi jer dolazi iz pravog besa, to se vidi, a The Who su sve to pripremali, stavljali exploziv u bubnjeve i sl.. Ali inace su , koliko sam ja skontao i procitao, jedna od najuticajnijih rok bendova..
-
Re: The Who
Jedina razlika je sto su to radili sa 20 godina razlike... i... niko to ne radi spontano jos od kada je Jerry Lee Lewis zapalio klavir na bini...Extra bend ali mi je malo preterivanje to lomljenje instrumenata po bini.. Mislim ok mi je kada to Nirvana radi jer dolazi iz pravog besa, to se vidi, a The Who su sve to pripremali, stavljali exploziv u bubnjeve i sl.
Inace, moj prvi kontakt sa ovom grupom je preko filma "Tommy", zapravo rock-opere koju sam gledao kad sam bio dete... i posebno jedne pesmice feat. Elton John, koja, i danas kad je cujem, uzbudi neke hemikalije u mom telu...
http://www.youtube.com/watch?v=kGe1K8XwOpA
Ako je nadrogirani Kurt planirao da se baca na bubnjeve, lupa gitare i ozvucenje, lomi i pljuje kamere onda stvarno... Mogu da ga zamislim zamisljenog, u kuci sa parcetom papira i olovkom razmisljajuci : sta veceras da uradim na bini ne bi li bio sto zanimljiviji..? Hmmm..?
Daj covece.. Sorry za off topic...
Ja kada sam ih prvi put video kao klinac na tv-u, skenjao sam se.. Ono momci mi izgledaju kao bitlsi a ono kada pocnu da svitaju i da lupaju... Drekavci sto bi moja baba rekla

Ja kada sam ih prvi put video kao klinac na tv-u, skenjao sam se.. Ono momci mi izgledaju kao bitlsi a ono kada pocnu da svitaju i da lupaju... Drekavci sto bi moja baba rekla

pa stvar je sto i bitlsi ne izgledaju kako su se ponasali... bitlsi dok su bili u hamburgu su cinili neke prilicno lude stvari, ne bih sad o tome, al cenim da su bili narkomancine i alkosi veci nego kurt... a the who... to je neverojatno... divljaci! obozavam ih... nista tu nije namesteno ili vestacko, sve je to raw powa'!kurtrose wrote:Ako je nadrogirani Kurt planirao da se baca na bubnjeve, lupa gitare i ozvucenje, lomi i pljuje kamere onda stvarno... Mogu da ga zamislim zamisljenog, u kuci sa parcetom papira i olovkom razmisljajuci : sta veceras da uradim na bini ne bi li bio sto zanimljiviji..? Hmmm..?![]()
- Dete epruvete
- MF veteran
a ja cenim da je Kurt planirao mnogo vishe tih stvari nego shto ti mislish, to shto se drogirao ne znachi da su mu se pesme same javljale i da su mu svi nastupi bili chista improvizacija. i on je iza sebe imao neku marketinshku ekipu.kurtrose wrote:Ako je nadrogirani Kurt planirao da se baca na bubnjeve, lupa gitare i ozvucenje, lomi i pljuje kamere onda stvarno... Mogu da ga zamislim zamisljenog, u kuci sa parcetom papira i olovkom razmisljajuci : sta veceras da uradim na bini ne bi li bio sto zanimljiviji..? Hmmm..?![]()
[youtube]O3kVSRQuz1Y&feature=related[/youtube]
moj heroj uz pesmu koja 169 % odgovara njemu
moj heroj uz pesmu koja 169 % odgovara njemu
- Dete epruvete
- MF veteran
on je glumio lopova u "101 Dalmatinac"
jel ti josh uvek heroj

jel ti josh uvek heroj

covece to je hju lori! on jednostavno mora da ti bude heroj! al ne kao dalmatinac nego onaj tupavi iz black addera...Dete epruvete wrote:on je glumio lopova u "101 Dalmatinac"![]()
jel ti josh uvek heroj

- Dete epruvete
- MF veteran
jao da, zaboravio sam na to
koji car, ima shiri dijapazon uloga nego Dzoni Dep

koji car, ima shiri dijapazon uloga nego Dzoni Dep

Naravno iz BlackAdder.
legendarnoi tad je jos bio mlad.
a znam da je glumio u dalmatincima.
a koja je ovo pesma koja se javlja na snimku posle my generation.bas mi se svidja a i snimak je fenomenalan. isto the who.
legendarnoi tad je jos bio mlad.
a znam da je glumio u dalmatincima.
a koja je ovo pesma koja se javlja na snimku posle my generation.bas mi se svidja a i snimak je fenomenalan. isto the who.
- GarryPotter
The Who - The best band ever.
bullseye - MOD forever
bullseye - MOD forever
zezanje u studiju, nije dostojno originala, ali zanimljivo...

3700 postova...Duane wrote:for christ sake naravno da znamo za johna... pa covek se ceni kao jedan od najvecih basista svih vremena...
pouka... topla voda je vec otkrivena...

Tetka wrote:3700 postova...Duane wrote:for christ sake naravno da znamo za johna... pa covek se ceni kao jedan od najvecih basista svih vremena...
pouka... topla voda je vec otkrivena...

skoro sam cuo jednu pesmu od njih koju zadnjih dana ne mogu da prestanem da slusam.
Poslusajte samo taj ,,srcani glas'' sto bi jedan moj drug rekao ali to je definitivno ONO. Ta emocija i ta energija. Ovo je za istoriju
THE WHO- LOVE REIGN O'RE ME[youtube]gDbAtWpoA6k&feature=related[/youtube]
Poslusajte samo taj ,,srcani glas'' sto bi jedan moj drug rekao ali to je definitivno ONO. Ta emocija i ta energija. Ovo je za istoriju
THE WHO- LOVE REIGN O'RE ME[youtube]gDbAtWpoA6k&feature=related[/youtube]