Jim Morrison

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
frkadela
MF veteran

Re: Jim Morrison

Post by frkadela » 27 Apr 2009, 23:52

Doolio wrote:ahahaha:)
:grummel_2:

(čoveče, kako je dobar ovaj smajli! :D osjećam se kao besposleni penzioner na klupi u parku dok reaguje na grupu mladića koji, posle 50 litara piva, ispred njega interpretiraju "Zadovoljštinu":
:grummel_2:

:metal2: :metal: :metal3: :metal4: :metal5: :metal6:)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 27 Apr 2009, 23:54

ja se osecam kao 50 litara piva...

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 28 Apr 2009, 00:06

pa okupaj se AHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAA OHOHOHOHOHOHOH EEEEEEAAAAAAAEEEEEAAAAAAAAA AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA OIOOOOOOOOOOHHOHOOOUOOIOIOIOOOOOOOOOO AAHAHAHAHAHAHAA EHEJE EHEJE AHAHAHAHA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHWAAAA ROAR AHAHAHAHAH AV AV AV AV AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA HE EHEEEEEEEEEEEEEEEE HEHEHEE HEA HEAHEAHEAHEHEAHEAHEHEAHEAHEAHEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 28 Apr 2009, 00:14

Doolio wrote:pa okupaj se AHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAA OHOHOHOHOHOHOH EEEEEEAAAAAAAEEEEEAAAAAAAAA AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA OIOOOOOOOOOOHHOHOOOUOOIOIOIOOOOOOOOOO AAHAHAHAHAHAHAA EHEJE EHEJE AHAHAHAHA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHWAAAA ROAR AHAHAHAHAH AV AV AV AV AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA HE EHEEEEEEEEEEEEEEEE HEHEHEE HEA HEAHEAHEAHEHEAHEAHEHEAHEAHEAHEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pa vec jesam... duh.. napisao sam u gornjem postu, isnt it obvious...

inace mi se svidja tvoj recnik kolega, obiluje svakojakim sininomima... doista... evo naprimer vamo kad kazete AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA neuk covek se lako zbuni i pokosi ga taj manjak poznatih reci te nerazume rec u potpunom sastavu, a ona vidite moze da znaci i nesto sasvim drugacije... doista fascinatno kolega... doista... sintaksa je prosto fenomenalna

:D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 28 Apr 2009, 01:01

hvala kolega, znaci mi vasa podrska.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 28 Apr 2009, 09:05

:XD:

The Doors

Post by The Doors » 30 Apr 2009, 21:19

I give only respect to those who are the best, and get the music as something that explains the endless shadow and fear, but at the same time light and happiness iside of you... DOLE KOMERCIJALA... :D

sevastokrator

Post by sevastokrator » 01 May 2009, 16:31

And when a manage all those damage I see rock is not same before the end, wtf"""""" is purpose anyway

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 01 May 2009, 16:43

The Doors wrote:I give only respect to those who are the best, and get the music as something that explains the endless shadow and fear, but at the same time light and happiness iside of you... DOLE KOMERCIJALA... :D
znaci automatski porices mo_ucnost da bilo koja komercijala moze da ispuni te tvoje uslove?:)

kurtrose

Post by kurtrose » 01 May 2009, 17:53

Doolio wrote:
The Doors wrote:I give only respect to those who are the best, and get the music as something that explains the endless shadow and fear, but at the same time light and happiness iside of you... DOLE KOMERCIJALA... :D
znaci automatski porices mo_ucnost da bilo koja komercijala moze da ispuni te tvoje uslove?:)
Da, da, nema diskriminacije na ovom forumu ni po kojim kriterijumima bre!!!

The Doors

Post by The Doors » 01 May 2009, 21:54

Neznam kako da ti odgovorim na to pitanje. Ja mislim da svako shvata muziku na svoj nacin. Ja sam u tom postu istrazio tu zelju za muzikom u meni iz nekog drugacijeg, mozda tebi nerazumljivog aspekta. Cheers :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 01 May 2009, 22:01

Ja se bojim da ti bas i nisi razumeo pitanje.

The Doors

Post by The Doors » 02 May 2009, 15:12

Ja nisam ni odgovorio na to pitanje, at the first place... samo iznosim dalje cinjenice mog prethodnog posta :ma bravo:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 May 2009, 15:39

pa u tome je i stos, zasto nisi od_ovorio?:) mislim, pitanje je jako prosto, zainteresovalo me je to sto nabrajas sta muzika tebi predstavlja i na kraju zavrsis sa dole komercijala, a ja nisam video povezanost izmedju ta dva, pa te zato pitam da li smatras da komercijala ne moze da ispuni te tvoje, da kazem, uslove i zasto. mislim, ne znam sta tu ima da se razmislja, pitanje je prosto da prostije ne moze biti.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 02 May 2009, 17:08

The Doors wrote:Ja nisam ni odgovorio na to pitanje, at the first place... samo iznosim dalje cinjenice mog prethodnog posta :ma bravo:
Ja ne znam sta bih rekao. Hvala na objasnjenju.

Post Reply