Kako možeš to da porediš sa onim dž-dž-džžž - dž-dž-dž-džžž - dž-dž-dž-dž-dždždždž!!!Duane wrote:Led Zeppelin je ipak Led Zeppelin
Stairway to Heaven

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Kako možeš to da porediš sa onim dž-dž-džžž - dž-dž-dž-džžž - dž-dž-dž-dž-dždždždž!!!Duane wrote:Led Zeppelin je ipak Led Zeppelin
Stairway to Heaven
Fallen Angel, onaj kantautor?Duane wrote:pa kako ne? stairway to heaven su cepelini samo izveli, inace ju je napisao sam djavo... i onda je neki tip napisao knjigu o tome... zove se Fallen Angel.. u cast jimmya page, okultiste, sataniste i ubice jack daniel's-ova...
Meni je tekst te pesme najdragoceniji:frkadela wrote:Ali opet je onaj "dž-dž-dž" rif kompleksniji i sadržajniji...
But some stupid with a flare gun
Burned the place to the ground
Hahahacccira wrote:Meni je tekst te pesme najdragoceniji:frkadela wrote:Ali opet je onaj "dž-dž-dž" rif kompleksniji i sadržajniji...But some stupid with a flare gun
Burned the place to the ground
Pa recimo, meni je tandem Blackmore - Lord mnoooogoooo zanimljiviji za slusanje od onih stvari kad se Pejdz i Plant "zaye&avaju".frkadela wrote:nisam vidio uigraniji tandem od Pejžda i Planta.
Fixed!kurtrose wrote:LZ ili DP..? RUSH
Da, mislio sam na pjevača i gitaru/klavir/bilo koji instrument.mislim_stvarno wrote:Pa recimo, meni je tandem Blackmore - Lord mnoooogoooo zanimljiviji za slusanje od onih stvari kad se Pejdz i Plant "zaye&avaju".frkadela wrote:nisam vidio uigraniji tandem od Pejžda i Planta.
Verovatno si mislio na pevac-gitara, ali mene ova dvojica mnooogooo vuku nazad na slusanje parpla. Naravno i Gilan je![]()
Sad izvaljujem koliko volim da slusam hammond orguljezbog toga mi se i Strip svidja dosta.
![]()
Da opet ponovim ono sto sam ranije napisao, meni je apsolutno nemoguce da se odlucim ko mi je bolji, glasao sam za LZ samo zato sto imaju manje glasova, inace ili bi glasao za oba ili ne bi glasao da su izjednaceni.
Ne stavljaj mi reci u ustafriedman wrote:Fixed!kurtrose wrote:LZ ili DP..? RUSH
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest