Jim Morrison

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
frkadela
MF veteran

Re: Jim Morrison

Post by frkadela » 02 May 2009, 18:14

Ima nas koji bismo da nastavimo da pričamo o Morisonu, ako nam dozvoljavate? Hvala.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 02 May 2009, 18:29

Molim.

sevastokrator

Post by sevastokrator » 02 May 2009, 18:39

Nema na чему

The Doors

Post by The Doors » 02 May 2009, 19:53

Nije frka, dacu ti ja odgovor. Mene komercijalna muzika nikada nece ispuniti zato sto znam da taj pevac/pevacica ili bend uopste ne mari za nas, tako reci "sitne ribe", i nemogu da se nosim sa tim da oni koriste muziku radi dobijanja para. Ponekad se i ja zamislim. Pricam ovako da nebih, ali bash me zanima dali bi moja ljubav ka muzici pobedila tu svaciju zelju za materijalnim dobrima. :ziveli:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 02 May 2009, 19:57

Ne bih se složio sa tobom da je Morison komercijala.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 May 2009, 20:00

ja sam ciljao na to da ne mora da znaci da to sto je muzika komercijalna, da nije iskrena, duboka ili kvalitetna. mozda jednostavno tvoj izraz od_ovara zicama miliona ljudi i svi krenu da slusaju tvoju muziku. komercijalnost ne iskljucuje kvalitet isto tako kao sto nekomercijalnost ne _arantuje isti.

mikelandjelo je veca komercijala od cece, os da kazes da ne valja?

frkadela izvini, ali moram malo da oftopicim:)
e da, uleteo si sad, ko je bre reko da je morison komercijala, kanda si nesto pobrko:)

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 02 May 2009, 20:03

Ma samo naprijed, ja sam samo htio da testiram svoj autoritet. Nisam loš, još malo da radim na sebi i mislim da bih mogao da postanem moderator. :D

The Doors je rekao da je Morison komercijala i da ga zbog toga ne voli, ako sam dobro razumio.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 02 May 2009, 20:09

frkadela, aj ne zaebavaj vise, zbunjujes ljude. A bas smo lepo poceli o Morisonu... :lol:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 May 2009, 20:09

ja sam razumeo suprotno, da bas voli morisona (vidis da mu je nick doors bre) jer nije komercijala.

baj d vej, cela prica je iz_leda oko definicije pojma komercijalnost. ne mora da znaci ako je neko komercijalan da nije kvalitetan, nije on kriv ako su mu pesme dobre i raja i_ slusa:) eto, flojdi recimo, super bend, a komercijalan kolko oces, svi bi se tukli da izdaju za nji_.

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 02 May 2009, 20:36

sinisake wrote:frkadela, aj ne zaebavaj vise, zbunjujes ljude. A bas smo lepo poceli o Morisonu... :lol:
Ok, izvini... :ziveli:

Doolio wrote:ja sam razumeo suprotno, da bas voli morisona (vidis da mu je nick doors bre) jer nije komercijala.

baj d vej, cela prica je iz_leda oko definicije pojma komercijalnost. ne mora da znaci ako je neko komercijalan da nije kvalitetan, nije on kriv ako su mu pesme dobre i raja i_ slusa:) eto, flojdi recimo, super bend, a komercijalan kolko oces, svi bi se tukli da izdaju za nji_.
Briga me šta si ti i kako razumio... :lol:

Ja mislim da mora, jer od kad slušam muziku, nisam naišao na nekog ko je "komercijala" i ko je istovremeno kvalitetan. Zbog toga recimo ne slušam Flojde, Čorbu, Bajagu, Mejdene... Ali Dorse slušam jer je Morison bio i ostao totalni andergraund i ja mu zbog toga skidam kapu. Žao mi je što je poginuo, ali ne može svako da izdrži taj teret koji 'andergraund status' sa sobom nosi. :(

The Doors

Post by The Doors » 02 May 2009, 21:25

Daj frkadela, ocesh shlog da dobijem? :XD:
Kao sto kaze Doolio, mislim koja fora, imam The Doors ime a pazi mrzim ga... hehehe...
Ajmo vise da pricamo o lepim stvarima ! :ziveli:
http://www.youtube.com/watch?v=yHFDa9efCQU

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 May 2009, 21:25

cekaj, cekaj:)

evo ja i ti sad napravimo bend i pravimo iskrene pesme do jaja su, iz ljubavi, bole nas patka, volimo da pravimo muziku. napravimo nekoliko pesama, sviramo na par svirki, izdamo album. ispostavi se da se pesme do jaja svidjaju velikom broju ljudi i milijardu likova pokupuje nas album. sta tacno ovde tebi smeta sto se tice kvaliteta nase muzike i zasto ne bi slusao nas bend? zasto mislis da cinjenica da je milion ljudi kupilo album i da se album prodaje sjebava nasu muziku koja je i na tom albumu onakva kakva je bila i kad smo poceli?
ja se nadam da se ne razumemo, nemoj da me razocaravas, ovo mi deluje kao da si napisao ne volim ljude koji nose adidas, ne moze covek da bude dobar ako nosi adidas:) babe i zabe sto se mene tice. i vratimo se na mikelandjela, znaci po tebi on nije kvalitetan slikar? u stvari, jedini slikar koji bi po tebi bio kvalitetan je van _o_, jedini koji mi pada na pamet.
ovo frkadeli sam pisao.

The Doors

Post by The Doors » 02 May 2009, 21:29

Hehe... Ja sam spomenuo komercijalu u prvom planu posto sami znate da je Jim popizdeo kada su prodali Light My Fire za neku reklamu.
Ima dobrih muzicara sa komercijalnim pesmama. Kao sto je Neil Young - Rockin' in the free world.
Ali what the hell... he's too good :ziveli:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 May 2009, 21:34

dobro, dzim je u tom fazonu. ali ja ocu da kazem da je pesma pesma, lajt maj fajr je super pesma i mislim da je malo blentavo ako bi ja sad dozvolio sebi da zbo_ to_a sto je prodata za reklamu se meni ona vise ne svidja. pa samom sebi bi licio na tinejdzera:) ili jos bolje, ne znam za informaciju da je prodata za reklamu i super mi je sve u pesmi, a onda mi neko kaze i ja odjednom ne volim lajt maj fajr:)

The Doors

Post by The Doors » 02 May 2009, 21:48

Ti si totalno promasio moju poentu. Ajde molim te uporedi Light my Fire, ili Rockin' in the free world sa CECINIM HITOM!!! FFS :ma bravo: ::ranting:: ::ranting::
:ziveli:

Post Reply