fiti93 wrote:Stairway to heaven...dize mi se kada je slusam!
Najbolja gitarska solaža?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Najbolja gitarska solaža?
Ovakav stil sviranja solaza me fascinira, ne deluje napadno a opet je tu. ツ
★ ★ ★
A da je vas dvoje zajedno slusate?Kole man wrote:fiti93 wrote:Stairway to heaven...dize mi se kada je slusam!![]()
E nema ljutis, morao sam
Daft punk-Aerodynamic

lizard wrote:Daft punk-Aerodynamic
Kakvo dobro uklapanje neuklopivog: (kvazi)sred+elektronika!
Ne znam jesmo li pomenuli ovog nadgitaristu:
?
Uf
Kakvi crni šrederi, Toolovi, Kornovi, tartufi i šampinjoni. Oznojio sam se samo dok sam postavljao ove klipove.
Jes da je na drugoj lažni HR, ali ova tema se bavi stvarima koje ne zavise od njega.
Kakvi crni šrederi, Toolovi, Kornovi, tartufi i šampinjoni. Oznojio sam se samo dok sam postavljao ove klipove.
Jes da je na drugoj lažni HR, ali ova tema se bavi stvarima koje ne zavise od njega.
hahaaahahah gay okay! xDkurtrose wrote:A da je vas dvoje zajedno slusate?Kole man wrote:fiti93 wrote:Stairway to heaven...dize mi se kada je slusam!![]()
![]()
![]()
E nema ljutis, morao sam![]()
Ali to je tako brutalno perverzan solo!!! +18
... and then you grow upfiti93 wrote:Ali to je tako brutalno perverzan solo!!! +18
Dont damn - GnR, Nightrain - GnR, Buckethead - Jordan, Buckethead - Binge And Grab, Alive - PJ...
ONE-METALLICA.....hmhmhm mozda nije najbolja ali mi je definitivno jedna od omiljenih
ma gde nije najbolja,to je KIRK covececoce wrote:ONE-METALLICA.....hmhmhm mozda nije najbolja ali mi je definitivno jedna od omiljenih
sto jeste, jestemuki17 wrote:ma gde nije najbolja,to je KIRK covececoce wrote:ONE-METALLICA.....hmhmhm mozda nije najbolja ali mi je definitivno jedna od omiljenih