Kako je propao rock'n'roll...

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
sinisake
The original one

Re: Kako je propao rock'n'roll...

Post by sinisake » 26 Apr 2009, 00:21

Panta je Zrenjaninac, zar ne?
To je autenticni rok iskaz, a ne ovi... akademski rokeri... ko Djule... :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Apr 2009, 00:23

jea kukuruz bluz! :D

panta i rambo... niko nam vise netreba, saljemo ih na mesec, kolonizujemo afriku... ima bre srbija da bude ko dve... ma ko tri srbijE!

i onda uvoz pedala za Dzh.. dzh-dzh-dzh...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 26 Apr 2009, 00:33

Jbt, nesto kontam, ako se razbude ovi administratori pa vide sta je poradjeno na ozbiljnim temama tipa "Riblja corba", "Kako je propao rokenrol", i jos nekima, sve ce nas banovati - trajno. :mrgreen: :lol:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Apr 2009, 00:37

Za ROK, spremni!

a ako niste spremni... Sprem'te se, sprem'te!

sevastokrator

Post by sevastokrator » 26 Apr 2009, 17:15

sinisake wrote:Jbt, nesto kontam, ako se razbude ovi administratori pa vide sta je poradjeno na ozbiljnim temama tipa "Riblja corba", "Kako je propao rokenrol", i jos nekima, sve ce nas banovati - trajno. :mrgreen: :lol:
Ne boj se ako imas dinamicku IP adresu ili onaj programcic, prakticno ti ne mogu nista

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 26 Apr 2009, 21:27

Ne boj se, budni smo... jes da oftopickarite deeeeeeeebelo, ali fala bogu, sve je bez vredjanja... i zezamo se... :XD: :XD: :XD:

Naravno, nije ni red da se oftopicari, ali, 'ajde, nismo neki military tipovi pa da brisemo sve!! Dok nema vredjanja i omalovazavanja medju clanovima.. ajd nek ide zivot, ali ako bude toga, ne se brinite, ce pljuste warnovi i banovi... :evil: :twisted: :evil:

Eto tako! ajd sad... ne oftopicarite.. mnogo!

Sa druge strane.. rock nam je... hmm ne znam ni ja gde je! Ziv je, ali je u sok sobi, tj. lekari se svim silama trude da ga odrze u zivotu.. naravno izvuci ce se on, ali mozda oporavak i izlazak iz bolnice taje duuuuugo, duuuugo.. tako da u sutini ovo i nije oftopic, vec malo zezanja da se komirani pacijent oseti zivim... znate ono kad dovedu psa u bolnicu da pospesi oporavak ili izlazak iz kome... e to je ta situacija ovde...

:lol: :XD: :x :wink: ajd sad...

uzdravlje!

Bluesko

Post by Bluesko » 26 Apr 2009, 21:41

Sta fali rokenrolu..... :)
ne ozbiljno,to sto ga nema 24/7 na kanalima koje je odobrila RRA ne mora da znaci da je riknuo.... samo su druge furke u trendu.... ;)

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 26 Apr 2009, 21:45

Bluesko wrote:
:ziveli:

sevastokrator

Post by sevastokrator » 26 Apr 2009, 21:58

jbg rok je propo isto ko i jazz, naiso novi pravac zahvatio globalne razmere itd.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Apr 2009, 22:45

a jazz je propao?

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Apr 2009, 23:11

sad stvarno moram da se umesam, posto vidim da tema ide u nekom, sto se mene tice, blago receno, cudnom pravcu:)

ispade da je rnr propao zato sto se razvio u milijarde izraza i pravaca? pa onda ajmo svi da sviramo bluberi hil i grejt bolz of fajr, onda je propao jos kad su dorsi, cepelini, flojdi, krimsoni krenuli da se gube, dajte, potpuno ste neobjektivni, nemojmo biti biciklisti.

a rok je i nastao kao populisticki pravac, o tome nema spora.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 26 Apr 2009, 23:29

Ja ipak mislim da je rok doziveo ekspanziju nastankom Obojenog programa... :mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Apr 2009, 23:35

izmedju ostalog, samo sto je to mikronski, dok je u slucaju ratma recimo, kolosalno:)

Bluesko

Post by Bluesko » 27 Apr 2009, 03:24

Joj sto volim kad se vratim kuci malko pijan.pa mi dodje da piseeeeeeeeeeeeeeeem :D

Ovako.......ima par klinkica u mojoj okolini,kao sto ih ima svuda po belom svetu.....kao sto ih ima svuda po bilo kojem gradu ove nase lepe zemlje....Koje na pitanje "A sta ti slusas od muzike",odgovaraju sa "Stari rok"............. show
Stari rok je sintagma koja je logicna kao i drveni sporet........Ne postoji stari rok....Ne postoji novi rok.....Postoji dobra i losa muzika..... dajte pivo :D
zato ljudi koji su u fazonu da su poceli da slusaju gotivne stvari pre dva dana i pricaju "Rokenrol je crk`o,da,daa......",uglavnom smatraju da je sve sto je dobro u muzici proizvedeno pre njihovog rodjenja....I svrstava se u rok zanr.....i tako,dodje ti lik koji kaze da zivi u `70.,a rodio se `86.......... show....dajte sad malo kisele :mrgreen:
Inace......i posle `79.ima dobre muzike.....I posle tih jbnh Beatlesa i Deep Purple ima sto sta....Mozda cak i vise.....Svako ko muzika razvrstava na epohe i vremenska razdoblja nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti :D Muzika se ne generalizuje...jel`te....nego slua.....svira....pise.... `ocete dobre muzike..... Pusti Wolfmother pored The Who.... Incognito......najlepsi acid jazz poduhvat u zadnjih 20 godina....Evu Braun.....RHCP,sto da ne....Neverne bebe,recimo...uzivo,imaju muda vise nego neki reklamiraniji bendovi....... Ili.....najbolji recept od svih....Odes na svirku neko g anonimus benda koji jednostavno nema kinte da izda album.... A svira autorske stvari bolje od svih ovih zajedno.....Ima integritet......Kvalitet....ouuuuuuuuuuuu,give mi one more beeeeeeeeeeer :ziveli:
LIttle wing ima prelepu harmoniju,tako divan sklop akorda,odsviranih tako prefinjeno...............al ima nesto i posle little wing,jbm mu majku..... Samo treba da se cuje................Stani stnai Ibar vodo i Cajkovski zvuce jako lepo kad se ukombinuju na pravi nacin.... Sto znaci..... Ima gaza i posle svih Zeppelina,Hendrixa,Krimsona i Floydova....Ima lepih tekstova i posle Azre i EKV.....Ima manijaka na dzitri i posle Tocka...... Samo nisu oni na B92 u pola 9 uvece..... :ziveli:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 27 Apr 2009, 04:34

sinisake wrote:Ja ipak mislim da je rok doziveo ekspanziju nastankom Obojenog programa... :mrgreen:
My man... :D :ziveli:
Doolio wrote:izmedju ostalog, samo sto je to mikronski, dok je u slucaju ratma recimo, kolosalno:)
:grummel_2:

Hoće li mi neko već jednom objasniti foru sa biciklistima?! Pokušavam da je ukapiram zadnjih mjesec dana! :ma bravo:

Post Reply