Joj sto volim kad se vratim kuci malko pijan.pa mi dodje da piseeeeeeeeeeeeeeeem
Ovako.......ima par klinkica u mojoj okolini,kao sto ih ima svuda po belom svetu.....kao sto ih ima svuda po bilo kojem gradu ove nase lepe zemlje....Koje na pitanje "A sta ti slusas od muzike",odgovaraju sa "Stari rok"............. show
Stari rok je sintagma koja je logicna kao i drveni sporet........Ne postoji stari rok....Ne postoji novi rok.....Postoji dobra i losa muzika..... dajte pivo

zato ljudi koji su u fazonu da su poceli da slusaju gotivne stvari pre dva dana i pricaju "Rokenrol je crk`o,da,daa......",uglavnom smatraju da je sve sto je dobro u muzici proizvedeno pre njihovog rodjenja....I svrstava se u rok zanr.....i tako,dodje ti lik koji kaze da zivi u `70.,a rodio se `86.......... show....dajte sad malo kisele
Inace......i posle `79.ima dobre muzike.....I posle tih jbnh Beatlesa i Deep Purple ima sto sta....Mozda cak i vise.....Svako ko muzika razvrstava na epohe i vremenska razdoblja nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti

Muzika se ne generalizuje...jel`te....nego slua.....svira....pise.... `ocete dobre muzike..... Pusti Wolfmother pored The Who.... Incognito......najlepsi acid jazz poduhvat u zadnjih 20 godina....Evu Braun.....RHCP,sto da ne....Neverne bebe,recimo...uzivo,imaju muda vise nego neki reklamiraniji bendovi....... Ili.....najbolji recept od svih....Odes na svirku neko g anonimus benda koji jednostavno nema kinte da izda album.... A svira autorske stvari bolje od svih ovih zajedno.....Ima integritet......Kvalitet....ouuuuuuuuuuuu,give mi one more beeeeeeeeeeer
LIttle wing ima prelepu harmoniju,tako divan sklop akorda,odsviranih tako prefinjeno...............al ima nesto i posle little wing,jbm mu majku..... Samo treba da se cuje................Stani stnai Ibar vodo i Cajkovski zvuce jako lepo kad se ukombinuju na pravi nacin.... Sto znaci..... Ima gaza i posle svih Zeppelina,Hendrixa,Krimsona i Floydova....Ima lepih tekstova i posle Azre i EKV.....Ima manijaka na dzitri i posle Tocka...... Samo nisu oni na B92 u pola 9 uvece.....