Jim visi sa prozorskog hotela

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Jim visi sa prozorskog hotela
naravno, ali Jim je imao mnogo više potencijala od običnog muzičara. Bio je isto tako, ako ne i više talentovan za film, a garantovano bi se oprobao i u pisanju (ne samo pesama)...ali što ono narod kaže 'ne lipši magarče do zelene trave...'. Šta ćeš, mlad organizam, hoće sve i odmah...Duane wrote:nije li to ustvari ono sto cini muzicara... roker svoja iskustva prenosi kroz rok, metalac kroz metal, folker kroz folk...
Doolio wrote:
a zasto svaki put kad se neslazes sa nekim imas tendenciju da vredjas? vec sam procitao slican komentar na tri teme... brate iskuliraj, mislim ono aj svi smo glupavi, a ti si legenda, znas sve o muzici, ovo ono... care presvetli...istok wrote:jim se mucio dok je pevao?:) joj moji muzicki potkovani ljudi....jim je mama i tata ovim pilicima danas sto se tice glasa!
nesto o jimu...pricalo se da je ziv i da je negde u africi i da je tamo radio kao bankar....tako pise u knjizi o doorsima
pa kad neko kaze "jim je los zato i zato" onda valjda ti treba da kazes "ne nije dobar je zato i zato" a ne "jim je bog, vi ste idiJoti"istok wrote:ma nista....ovo mi jje prvi put da sam na nekom forumu,ovde kakve gluposti ljudi pisu pa to nije normalno! tamo za van gogh ...po cemu su oni najveci rok bend ovde? po broju trzalica koje djule poseduje! zasto su stonsi najveci rok ben u svetu? zato sto prodaju najvise cd-ova,imaju najvise fanova,zato sto nameste koncert u brazilu pred milion ljudi itd...tako je isto i za ove nase ...samo u manjoj kolicini.. a ovde za jima...sramota....pa ne bi bilo legenda da nije bio dobar ,a jim je svakako bio dobar ,glas,tekstovi...to je umetnost a muzika je umetnost!
poz presvetli duane
Duane wrote: bez bossa nova i ostalih ritmova densmorea
istok wrote:..a sta i ti znas...17 godina....pubertet ludilo itd.samo polako![]()
e istoche istoche... ja sam za 'te zapadna evropa...istok wrote:bespotrebno je stvarno govoritit o njegovim kvalitetima....ako je potrebno za NJEGA da kazem dobar je zato i zato....onda stvarno...a sta i ti znas...17 godina....pubertet ludilo itd.samo polako
peace nigga
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest