Dersu, sta mislis, da su ovi iz Nirvane zvali Tartufu da im solazira na albumima, koliko bi trajali?Ta ista americka tinejdz populacija je danas potpuno zaboravila Nirvanu (toliko o njenom kvalitetu, ha) i intenzivno slusa rap. Rap!!!!!!

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Dersu, sta mislis, da su ovi iz Nirvane zvali Tartufu da im solazira na albumima, koliko bi trajali?Ta ista americka tinejdz populacija je danas potpuno zaboravila Nirvanu (toliko o njenom kvalitetu, ha) i intenzivno slusa rap. Rap!!!!!!
nebojsak wrote: Ali svaka roba ima svog kupca.
Samo siroti Tartufa nema, osim Dersua.nemanjavelimirovic wrote:nebojsak wrote: Ali svaka roba ima svog kupca.
Znam gde je upuceno ovo oko rap-a (i meni i dersuu)...ja sam samo hteo da budem onako malo oshtriji, naravno da ima kvaliteta u svakoj muzici, i naravno da ja ne gotivim RAP, osim Beasty Boys, ali me je malo iznervirao Dersuov stav o Nirvani pa sam bio mozda malko previshe oshtar po svim pitanjima...tako da ...MY bad..Doolio wrote:khm, htedoh reci tuznim smajlijem, da niti je rep kola, kajle itd, niti je ovo sto se sada slusa rep, niti je rep nekvalitetna muzika.
okej je misliti da je nesto bezveze, ali ko tako olako odbacuje rep kao zanr, jednostavno nije dovoljno upucen i to je to. da ne pominjem sto ja slusam doticni zanr, a i nirvanu, pa sam, valjda, neki izrod, sta li.
takodje, je okej reci 'meni je ovo govno', ali 'rap. rap!!' je tolko tendenciozno, neukusno i teen da sam hteo odmah da se svadjam, ali se setih one 'someone is wrong on the internets' i 'fighting on the internet is like special olympic'. mislim, da je to reko neki dovla rakija fajt od petnes ljeta, pa neka, al dersu je covek, pa sam se smorio.
ehDersu Uzala wrote:Nema tajne. Povladjujes najnizoj intelektualnoj populaciji i eto uspeha.
ehDersu Uzala wrote:Nirvana su americkim tinejdzerima (posto ih ama bas niko drugi nije ni slusao)
Dersu Uzala wrote:Ta ista americka tinejdz populacija je danas potpuno zaboravila Nirvanu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest