Omiljeni gitaristi?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Omiljeni gitaristi?
Stalno nailazim na ovom forumu "točak, točak", šta je to, o čemu vi govorite? Je l to ima istu funkciju kao i electric bow il šta već?
- DrGreenthumb
- MF veteran
- sirac-šunka
- vragolan
Pa što ne rekoste, zamalo da ispadnem još i glup.
aaaahhahahahahahahasirac-šunka wrote:Pa što ne rekoste, zamalo da ispadnem još i glup.

Jel ti znas koji si ti lik?

e,ali u poslednje vreme si bas sarmantno ironican

ja ne volim tocka...da me j**u crnci ne znam da objasnim,ali ga ne volim..
nemo tako, mlad si jos... nas kaki su crnci... i uzduz... i popreko...bokicasa wrote:ja ne volim tocka...da me j**u crnci ne znam da objasnim,ali ga ne volim..
приметио сам да људи точка или неописиво не воле или га исто тако необјашњиво уздижу у небеса...bokicasa wrote:ja ne volim tocka...da me j**u crnci ne znam da objasnim,ali ga ne volim..
феномен
sto neobjasnjivo? nerazumem taj deo... ocigledno je da covek cepa, voleli ga ili ne... jebiga to je neko ko je ceo zivot posvetio muzici/gitari...
Meni je pricao Bata Kostic, kada je sa Krletom iz Generacije jednom prilikom isao kod Tocka u posetu posle sto je on imao bajpas operaciju. Kaze dolaze njih dvojica, cekaju dve ukljucene gitare u pojacalo, i ovaj pustio neku jazz matricu i kaze E SAD DA VAS VIDIM!
Covek kome je rutina da kako se probudi ukljuci pojacalo, pre nego sto ode do kupatila... - pa kako onda drugacije moze da svira, nego da bude medju najboljima?
Iskreno nisam ljubitelj njegove muzike, ali ni na koji nacin se ne moze osporiti njegovo umece.
Covek kome je rutina da kako se probudi ukljuci pojacalo, pre nego sto ode do kupatila... - pa kako onda drugacije moze da svira, nego da bude medju najboljima?
Iskreno nisam ljubitelj njegove muzike, ali ni na koji nacin se ne moze osporiti njegovo umece.
ma cepa on,sve to stoji,ali ja ne mogu da ga slusam duze od 3 minuta...smorim se odma..bas mi nekako tezak..umece svakako da covek ima,ogromno,cenim ga,ali ne volim.
Nadam se da ovo nije istina.Meni je pricao Bata Kostic, kada je sa Krletom iz Generacije jednom prilikom isao kod Tocka u posetu posle sto je on imao bajpas operaciju. Kaze dolaze njih dvojica, cekaju dve ukljucene gitare u pojacalo, i ovaj pustio neku jazz matricu i kaze E SAD DA VAS VIDIM!

Ako jeste, jbg, razmisljam sta bi bilo da Tocak ode u posetu McLaughlinu (posle operacije), a da mu ovaj pusti neku jazz matricu i kaze: "E, sad da te vidim i cujem".

Naravoucenije: Ko se jazza laca, od jazza ce i poginuti!

pa svirali su oni zajedno... johnny i tocak... imas na youtubetu profil njegov dje svira djazz... www.youtube.com/rmtjazzsinisake wrote:Nadam se da ovo nije istina.Meni je pricao Bata Kostic, kada je sa Krletom iz Generacije jednom prilikom isao kod Tocka u posetu posle sto je on imao bajpas operaciju. Kaze dolaze njih dvojica, cekaju dve ukljucene gitare u pojacalo, i ovaj pustio neku jazz matricu i kaze E SAD DA VAS VIDIM!![]()
Ako jeste, jbg, razmisljam sta bi bilo da Tocak ode u posetu McLaughlinu (posle operacije), a da mu ovaj pusti neku jazz matricu i kaze: "E, sad da te vidim i cujem".
Naravoucenije: Ko se jazza laca, od jazza ce i poginuti!
Gledo, sluso... I sta ti mislis o tome?
Ja sam cuo MNOGO boljih jazz gitarista. I od njega, i od Krleta i od Bate Kostica. Ne razumem te ego tripove, ako je prica istinita? Ne svidja mi se to previse...
Ja sam cuo MNOGO boljih jazz gitarista. I od njega, i od Krleta i od Bate Kostica. Ne razumem te ego tripove, ako je prica istinita? Ne svidja mi se to previse...

Mislim da si malo preozbiljno shvatio sta sam napisao - Nije to bilo dokazivanje i ego trening, nego zezanje 
A da li je medju najboljim jazz gitaristima to je vec pitanje ukusa - a sto se tice Bate i Krleta, jazz im nikako nije u opisu radnog mesta

A da li je medju najboljim jazz gitaristima to je vec pitanje ukusa - a sto se tice Bate i Krleta, jazz im nikako nije u opisu radnog mesta

A, ako je zezanje, onda ok, mada stvarno, ovako napisano, bez adekvatnih smajlija, ne deluje kao zezanje.Bulatovic wrote:Mislim da si malo preozbiljno shvatio sta sam napisao - Nije to bilo dokazivanje i ego trening, nego zezanje

A Tockovo jazziranje... pa nisam siguran bas da je (samo) stvar ukusa. Al', dobro.
A glede Krleta i Bate, i ti si preozbiljno shvatio moje zezanje. Naravno da su oni (samo) rok gitaristi.

Hteo sam da kazem da je odnos ONI-TOCAK isti kao i odnos TOCAK-NEKI PRAVI JAZZ GITARISTA.