sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: sta mislite o sceni koja bi obuhvatala celu bivsu jugu?

Post by nemanjavelimirovic » 11 Jun 2009, 00:46

da ne cekas 20 godina, ja cu ti reci odma.... rock nikad nece biti popularniji od ciganluka zvanog folk....
Hehehe, ma ne cekam ja nishta, veoma sam svestan situacije, ali eto NADA POSLEDNJA UMIRE.... :mrgreen:

easylivin

Post by easylivin » 11 Jun 2009, 00:49

nemanjavelimirovic wrote:
da ne cekas 20 godina, ja cu ti reci odma.... rock nikad nece biti popularniji od ciganluka zvanog folk....
Hehehe, ma ne cekam ja nishta, veoma sam svestan situacije, ali eto NADA POSLEDNJA UMIRE.... :mrgreen:

jbg, moramo se boriti protiv shunda a ja to radim koliko mogu .....

sevastokrator

Post by sevastokrator » 11 Jun 2009, 22:00

Scena koja bi obuhvatila celu ex jugu,
ukratko lepo bi bilo al je nemoguce

easylivin

Post by easylivin » 11 Jun 2009, 22:19

nemoguce jest da okpis velikane scene bivse drzave.... ali mladi mogu dosta uciniti... obavjestavanjem da ima svirka u gradu (nekom) i da se to prati..... na taj nacin se mozemo siriti u smislu masovnosti.... a kad imamo masu to je nesto sasvim drugo....

malo nas koci ovo sto je bilo (rat) pa nikom se ne vjeruje..... ja sam imo jednu situaciju ovde u srebreniku da je jedna prijateljica iz sombora imala sranje sa autom oko 3 sata poslije ponoci i zovu mene na telefon (probude me) i aj odem i pomognem im.... sutradan njihov tetak meni se zahvaljuje tipa "ne mogu da vjerujem da im je musliman pomogo".... e reko jebaji ga ;-)

dok je kod narodnjaka sasvim druga stvar.... oni samo jedni druge gurau i zato su ovako daleko dogurali.... vrijeme je da se i mi ujedinimo ;-)

optimizam i samo naprijed

Post Reply