Misljenje o HIM

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Funkomat
MF veteran

Re: Misljenje o HIM

Post by Funkomat » 04 Jul 2009, 18:35

Pa jeste pitanje da li je HIM vazan bend.
Od pocetka je pitanje da li su HIM novi Medjedni ili samo "jos jedan bend". Ne pricamo o vaznosti pupularnih bendova i slicno. Pricamo o HIM-u.
Dushan S wrote:I evo na kraju ostao samo turbo folk.
Nije ostao samo turbo folk ali opet, to je druga prica.
Dushan S wrote:Baj d vej - HIM bi valjda trebalo da se vezuju za gothic wannabe klince a ne emo klince - emo moda nije bila prisutna kad su HIM krenuli
Sto bi rekao Cane, Kraljevo - Kragujevac... isti *****.

Dushan S

Post by Dushan S » 04 Jul 2009, 18:51

Nije ostao samo turbo folk ali opet, to je druga prica.
Pa u mom ili tvom mikro svetu to možda izgleda tako, ali tiraži rok albuma su ovde oko hiljadu, ako se dobro prodaje, a folk oko stotinak puta više. Him nisu novi mejdni iz mnogo razloga i bezveze je upoređenje. A inače o tome kako je Mejdn kičerica i kako su "metalčići" koji ih slušaju razočarani klinci koji se kao nešto bune patetišu i glume ludilo, plus su seljaci - upravo tako pričalo i pisalo osamdesetih dok Mejdn nisu uspel ida ubede planetu da su zajeban bend. Hoću da kažem - mnogo toga zavisi od okolnosti i ugla gledanja na nešto.

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 05 Jul 2009, 23:23

HIM i Maiden ne idu ni u istoj recenici. :mrgreen:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Jul 2009, 17:39

nenadnenad wrote:dakle, poenta je da vi popljujete him i da se ognjen slozi sa vama :)
:lol: :lol: :lol:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Jul 2009, 17:43

Funkomat wrote:Sto bi rekao Cane, Kraljevo - Kragujevac... isti *****.
Jel' stvarno to rekao?! :XD:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Jul 2009, 17:46

Nyarlathotep wrote:HIM i Maiden ne idu ni u istoj recenici. :mrgreen:
Idu, evo na primer: Mejdeni su veoma znacajan bend iako smaraju, a HIM beznacajno smara.

Ili: HIM je sranje, Mejdeni nisu.

Ili: HIM je bas sranje, Mejdeni imaju do jaja bubnjara.

Ili tako nesto..

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Jul 2009, 20:39

AllHopeIsGone wrote:
Navodno je u Kraljevu na bini rekao "dobro vece Kragujevac" (ili nesto na taj fazon) i onda kad mu je neko rekao da je Kraljevo, Cane je odgovorio ovo od gore. :)

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 06 Jul 2009, 22:44

AllHopeIsGone wrote:
Idu, evo na primer: Mejdeni su veoma znacajan bend iako smaraju, a HIM beznacajno smara.

Ili tako nesto..

Ne, da pojasnimo... :D
Mejdn su znacajan i legendarnoo DOBAR bend (jedan od najvecih i najboljih hevi metal bendova ikada), za razliku od HIM, koji smaraju, beznacajni su i tesko su sranje. :mrgreen:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 06 Jul 2009, 23:03

Nyarlathotep wrote:
AllHopeIsGone wrote:

Ili tako nesto..

Ne, da pojasnimo... :D
Mejdn su znacajan i legendarnoo DOBAR bend (jedan od najvecih i najboljih hevi metal bendova ikada), za razliku od HIM, koji smaraju, beznacajni su i tesko su sranje. :mrgreen:
Ma ne poricem znacaj i genijalnost Mejdena, samo mene takva 'zika smara malko, al' su realno odlicni.

E, setio sam se jos jedne recenice u koju mozemo da stavimo HIM i Iron Maiden:

HIM ima pevaca koji lici na prosecnu lezbejku, a najbolja pesma od Mejdena je Afraid To Shoot Strangers 8)

Storm

Post by Storm » 07 Jul 2009, 01:21

Funkomat wrote:
AllHopeIsGone wrote:
Navodno je u Kraljevu na bini rekao "dobro vece Kragujevac" (ili nesto na taj fazon) i onda kad mu je neko rekao da je Kraljevo, Cane je odgovorio ovo od gore. :)
Koji je on kralj :lol: Ja sam cuo kad su svirali u nekom naselju, da je izasao na binu i reko : ´de ste seljaci!
I da su jedva zivu glavu tamo izvukli :XD:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 07 Jul 2009, 09:52

AllHopeIsGone wrote:
Ma ne poricem znacaj i genijalnost Mejdena, samo mene takva 'zika smara malko, al' su realno odlicni.

E, setio sam se jos jedne recenice u koju mozemo da stavimo HIM i Iron Maiden:

HIM ima pevaca koji lici na prosecnu lezbejku, a najbolja pesma od Mejdena je Afraid To Shoot Strangers 8)
sve je to legitimno, ne moras da volis, naravno.
inace, slazem se sa tobom, samo Afraid to shoot strangers nije najbolja Maiden pesma. :mrgreen: niti je sa najboljeg albuma.
poz! :ziveli:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 07 Jul 2009, 10:23

@Nyarlathotep
Rekao sam da je Afraid To Shoot najbolja i to je tako i tacka :mrgreen:

Inace, mogu da prihvatim da slusanje HIM-a moze da bude dobra stvar u odredjenom periodu zivota, tipa osnovna skola ili pocetak srednje (zakljucno sa 1. polugodistem 2. godine :) ) Dakle. kao sto je vec receno, HIM kao inicijalna kapisla, kao nesto sto ce odvuci mladog coveka od jos vecih medijskih govana koja mu se serviraju. Ja sam imao srece, al' to je stvarno samo sreca, da pocnem sa Nirvanom, The Offspring-om, Rage Against The Machine-om i Beastie Boys-ima (to su prvih pet kaseta ko'e sam nabavio). Moglo je lako i drugacije da bude, srecom po mene pravo drustvo oko mene :ziveli: U stvari, prve 2 kasete koje sam pokupio od drugara bile su Nevermind i Fear of the Dark..i posle par dana razmatranja odlucio sa za Nevermind i krenuo put alternative. Eto vidite, imao sam srece da biram izmedju dva remek dela, nisu danasnja deca kriva sto su im izbor HIM, Linkin Park, Fall Out Boy i od svega ovog gora Metallica :(

MetalFunk

Post by MetalFunk » 07 Jul 2009, 13:15

AllHopeIsGone wrote:

Ili tako nesto..
:1:

Bluesko

Post by Bluesko » 07 Jul 2009, 15:19

AllHopeIsGone wrote:@Nyarlathotep
Rekao sam da je Afraid To Shoot najbolja i to je tako i tacka :mrgreen:

Inace, mogu da prihvatim da slusanje HIM-a moze da bude dobra stvar u odredjenom periodu zivota, tipa osnovna skola ili pocetak srednje (zakljucno sa 1. polugodistem 2. godine :) ) Dakle. kao sto je vec receno, HIM kao inicijalna kapisla, kao nesto sto ce odvuci mladog coveka od jos vecih medijskih govana koja mu se serviraju. Ja sam imao srece, al' to je stvarno samo sreca, da pocnem sa Nirvanom, The Offspring-om, Rage Against The Machine-om i Beastie Boys-ima (to su prvih pet kaseta ko'e sam nabavio). Moglo je lako i drugacije da bude, srecom po mene pravo drustvo oko mene :ziveli: U stvari, prve 2 kasete koje sam pokupio od drugara bile su Nevermind i Fear of the Dark..i posle par dana razmatranja odlucio sa za Nevermind i krenuo put alternative. Eto vidite, imao sam srece da biram izmedju dva remek dela, nisu danasnja deca kriva sto su im izbor HIM, Linkin Park, Fall Out Boy i od svega ovog gora Metallica :(
Ja bas mislim suprotno.. Mislim da je pogresno tvrditi da slusajuci HIM moz` da s` predje na Cream :D (rimuje se)
Po meni su mnogo bolji izbori Riblja Corba,Van Gog i tako te varijante,od strane muzike bendovi tipa Kaiser Chiefs i preodlicni Wolfmother..... Slusajuci HIM mozete smo uci u jos vecu kolotecinu u kojoj obitavaju Studioforce,Nightsvrsh,black metal trabunjanja i slicne radosti ;)))

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 07 Jul 2009, 16:13

kako to maltene matematicki predstavljate:) nema pravila i ne treba da ih ima, osim ako nisi retardiran ili imas cetrnaest dina, pa se jos uvek rukovodis tako nekim matricama, linijama razvoja i 'standardnim sledom dogadjaja'. onaj ko postupa po takvim tipovima obrazaca cini sebi jednu lepu medvedju uslugu.

Post Reply