R. M. Točak

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
dejankuki
Ćale - moderator

Re: R. M. Točak

Post by dejankuki » 16 Dec 2012, 18:32

Boogie Woogie wrote:toliko dosadna, da je čak i njih same smorila..

odalji se od kompjutera, pogledaj svoje postove sa daljine od 5 metara malo analiziraj samog sebe....
Ako ne vidis sta hocu da kazem... evo ti u oci...
Ti i dalje ne kontas da si sve ovde smorio... vrlo!!!

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 16 Dec 2012, 19:07

dejankuki wrote:
Boogie Woogie wrote:toliko dosadna, da je čak i njih same smorila..

odalji se od kompjutera, pogledaj svoje postove sa daljine od 5 metara malo analiziraj samog sebe....
Ako ne vidis sta hocu da kazem... evo ti u oci...
Ti i dalje ne kontas da si sve ovde smorio... vrlo!!!
a jel ti neko brani da me ne čitaš?

o čemu se radi..jesam li ti toliko neodoljiv ili šta..
ajde reci precizno i ne zajebavaj više

MetalFunk

Post by MetalFunk » 16 Dec 2012, 19:23

Precizno? Imaš istrošeni način trolovanja za koji misliš i dalje da je efikasan. Smor si ko ono govno zbog kojeg moraš da ostaneš 15 minuta na wc šolji, i kad se digneš da vidiš taj 'uspeh' razočaraš se. Evo, kao jedna tolerantna budala daću ti savet da pogledaš dersuove i kideove postove. E sad, kad spoznaš taj 'mamac' koji oni koriste verovatno će te svi rado čitati, jer je... hm... zanimljivo?! Možda, ali možda tek tada ću te zamoliti za jednu kopiju tvoje knjige koju si razdelio familiji, koju, jel, verovatno nisu ni pročitali nego negde skuplja prašinu. Ili je poslužila za potpalu u ovoj hladnoj sezoni. Al je bar poslužila. Jebo taj sajber alter ego ako je zanimljiv ko kita nekog tehničara a ne može da zadovolji. Ono, over & out. Srećno u analizi gore pomenute gospode :ziveli:

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 16 Dec 2012, 19:25

Nisam pitao tebe

Bluesko

Post by Bluesko » 16 Dec 2012, 20:44

Bugi, jedno kostruktivno pitanje, malo offtopic. Jesi preslušao novu Doris Bizetič Nygrin? Kako ti se čini? Da li je odmakla od debi albuma, da li je nešto inovativno unela u svoje pevanje, kako ti se svidja njen aranžmanski uradak na albumu? Da li misliš da može bolje ili je ovo njen trenutni vrhunac? Kao velikog obožavaoca te molim za sugeraciju™, ja sam ni tamo ni vamo trenutno, mada više mi se svidja nego što mi se ne svidja :)

pedja 81

Post by pedja 81 » 16 Dec 2012, 21:35

Nije mi bas jasno sta traze ovde ljudi sa takvim misljenjem kao Bugi.To je isto kao kad bi ja tamo na nekoj elektro,rep ili hevi metal temi pisao kako to nije dobro ili ne valja-ne pada mi na pamet,prosto nema svrhe to ljudi vole i kraj price.
Opet ako mu je cilj da nekog ovde provocira glupo je jer ipak to vec imamo,Trza je tu glavni,to je njegovo kraljevstvo,a biti kopija nekog pa nek je to i Trzalica je slozicete se glupo.
A sto se tice smaka s nestrpljenjem cekam taj koncert,verovatno da to nece biti ista prica koja je bila pre 20 ili 30 godina sto neki kazu ,ali nisu ni stonsi sto su nekad bili ali jos uvek ih i te kako vredi videti.
Malo toga je kod nas ostalo da vredi brejkersi, yu grupa smak, jos po neko i kraj.Mladi muzicari su operisani od kreaativnosti,orginalnosti,mada ima i onog sto je jednom prilikom i sam Tocak reko- sve je vec otpevano.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 16 Dec 2012, 21:49

pedja 81 wrote:Nije mi bas jasno sta traze ovde ljudi sa takvim misljenjem kao Bugi.To je isto kao kad bi ja tamo na nekoj elektro,rep ili hevi metal temi pisao kako to nije dobro ili ne valja-ne pada mi na pamet,prosto nema svrhe to ljudi vole i kraj price.
aha, a ima ti smisla da neko otvori temu tipa "ja ovo volim" i svi ostali diskutanti da horski ponavljaju " i ja, i ja.."

?

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 16 Dec 2012, 22:11

Ima :ziveli:

pedja 81

Post by pedja 81 » 16 Dec 2012, 22:25

Boogie Woogie wrote:
pedja 81 wrote:Nije mi bas jasno sta traze ovde ljudi sa takvim misljenjem kao Bugi.To je isto kao kad bi ja tamo na nekoj elektro,rep ili hevi metal temi pisao kako to nije dobro ili ne valja-ne pada mi na pamet,prosto nema svrhe to ljudi vole i kraj price.
aha, a ima ti smisla da neko otvori temu tipa "ja ovo volim" i svi ostali diskutanti da horski ponavljaju " i ja, i ja.."

?
Ima Bugi,ja se recimo druzim sa nekim ljudima koji vole,obozavaju bluz,i mi mozemo satima da pricamo o tome i da nam nije dosadno,nije nam potreban jedan Bugi da nam kaze kako to ne valja da bi ga mi ubedjivali da valja...
Nego aj ti na svoj teren nama- bolje reci meni je jedan Trzalica sasvim dovoljan (cak i simpatican za razliku od mnogih)ne treba mi-nam kopija.Pozdrav :ziveli:

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 16 Dec 2012, 23:07

pedja 81 wrote:
Ima Bugi,ja se recimo druzim sa nekim ljudima koji vole,obozavaju bluz,i mi mozemo satima da pricamo o tome i da nam nije dosadno,nije nam potreban jedan Bugi da nam kaze kako to ne valja da bi ga mi ubedjivali da valja...
Nego aj ti na svoj teren nama- bolje reci meni je jedan Trzalica sasvim dovoljan (cak i simpatican za razliku od mnogih)ne treba mi-nam kopija.Pozdrav :ziveli:
baš lepo
onda se i ne trudi da me ubeđuješ nego radi ono što ti nije dosadno.

Za početak možeš da preskočiš da čitaš šta Boogie piše, a da nastaviš da se satima oduševljavaš sa svojim istomišljenicima.

aj probaj to pa mi javi kako ide

Children Of Paradise

Post by Children Of Paradise » 16 Dec 2012, 23:08

@pedja81

ne bih se slozio. na forumu sam od skoro, pa ne znam o kome pricate i ko je cija kopija, ali nije ni bitno.
to o cemu ti pricas je za tvoje drustvo i tebe i tu je kraj. nije ti potreban neko ko nece da se slaze s tvojim misljenjem i ti neces da se druzis sa takvima. tvoj izbor. ovo je forum i ovde ljudi treba da razgovaraju, raspravljaju, slazu se i ne slazu oko raznih tema.
uglavnom, stvari koje Boogie Woogie pise itekako imaju smisla, sad sto se ja ne slazem s tim i mislim da je pogresno, to je moj stav i ja treba da napisem sta ja mislim. glavna stvar koja mi se kod bugija ne svidja je na koji nacin iznosi svoje misljenje. licno bih promenio takav pristup i nacin iznosenja misljenja, da sam ja u pitanju, ali ako on ne zeli, to je opet njegova stvar i ne treba niko da ga uci sta treba da radi, ako ne razume ili ne zeli da razume o cemu na primer ja pricam.

Aleksej79ns

Post by Aleksej79ns » 17 Dec 2012, 00:57

Maki91 wrote:Image
:1: :bambi:

SomiKnight

Post by SomiKnight » 17 Dec 2012, 08:52

Sta god boogie pisao, ja radije procitam njegov post od pola strane, za razliku od ovih sto postavljaju slike ovih rugoba koje kao da su slikala deca od 5 godina, koje su kao IN, sta li vec, a u principu su psiholoski fenomen gde se jednostavno kriju iza same slike, ne znaju da sastave ljudsku recenicu koja ima smisla, pa se izlupetaju na iskvarenom engleskom, i eto to je kao smesno.
Jos kad se na to dodaju +1 i bambiji... ne sad stvarno, ako se na tom nivou borite protiv boogijevih postova, ispadate jednostavno smesni.

E sad, da se vratimo na temu, za one koji toliko brane stubove naseg rokenrola , secam se koncerta smak-a u skc basti, ja bio tinejdzer tada, davno bilo, uglavnom usli smo pre pocetka, preko veze, jos je bila priprema koncerta, i na mene je najjaci utisak ostavilo to, sto je tada Nejda bio obucen u nekom krajnje cudnom fazonu, nosio pederusu takozvanu, to je tad bilo smesno skroz, medjutim pocinje koncert, izlece Nejda, kozne farmerke, kosulja, kozni prsluk, extra, pravi rokenrol , obukli ga za nastup , a publika onda gleda i divi se kako je rokenroll cool. Toga se secam, i solo deonice bubnjara Kepe i njegovog sina, ja nesto dosadnije i neoriginalnije od toga nisam cuo ikada.

Kad ovako sumiram sta mi se od smaka svidja ili pre svidjalo, a vi pominjete neku silnu zaostavstinu, to je sumadijski bluz, miris nje, ukor i zajdi zajdi.

Bio sam inace na kocertu Cuture ovom sada u domu omladine sto je bio, i iako je njegovo sviranje daleko od tockovog, kada pogledam taj koncert i koncert smaka na kome sam bio, i kada pogledam koje je sve pesme Cutura pisao za sebe a narocito za druge, dodjdem do zakljucka da ako Tocak ima svoju temu, onda i Cutura treba da je ima i to da ide u sticky.
Ali eto, ne prica se u narodu da je Cutura legenda, a i gde legende izbacuju nov materijal, tako da nista od toga.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 17 Dec 2012, 08:59

Дакле ти си сада открио да људи са сцене не иду на пијацу у сценском костиму... Занимљиво. Да ме не схватиш погрешно, о Смаку бринем колико и о Северној Кореји, и нисам ово рекао да бих ти као фан терао контру, него је стварно смешно.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 17 Dec 2012, 09:34

ljuti pozeraj bre

Image

Image

Post Reply