Sta god boogie pisao, ja radije procitam njegov post od pola strane, za razliku od ovih sto postavljaju slike ovih rugoba koje kao da su slikala deca od 5 godina, koje su kao IN, sta li vec, a u principu su psiholoski fenomen gde se jednostavno kriju iza same slike, ne znaju da sastave ljudsku recenicu koja ima smisla, pa se izlupetaju na iskvarenom engleskom, i eto to je kao smesno.
Jos kad se na to dodaju +1 i bambiji... ne sad stvarno, ako se na tom nivou borite protiv boogijevih postova, ispadate jednostavno smesni.
E sad, da se vratimo na temu, za one koji toliko brane stubove naseg rokenrola , secam se koncerta smak-a u skc basti, ja bio tinejdzer tada, davno bilo, uglavnom usli smo pre pocetka, preko veze, jos je bila priprema koncerta, i na mene je najjaci utisak ostavilo to, sto je tada Nejda bio obucen u nekom krajnje cudnom fazonu, nosio pederusu takozvanu, to je tad bilo smesno skroz, medjutim pocinje koncert, izlece Nejda, kozne farmerke, kosulja, kozni prsluk, extra, pravi rokenrol , obukli ga za nastup , a publika onda gleda i divi se kako je rokenroll cool. Toga se secam, i solo deonice bubnjara Kepe i njegovog sina, ja nesto dosadnije i neoriginalnije od toga nisam cuo ikada.
Kad ovako sumiram sta mi se od smaka svidja ili pre svidjalo, a vi pominjete neku silnu zaostavstinu, to je sumadijski bluz, miris nje, ukor i zajdi zajdi.
Bio sam inace na kocertu Cuture ovom sada u domu omladine sto je bio, i iako je njegovo sviranje daleko od tockovog, kada pogledam taj koncert i koncert smaka na kome sam bio, i kada pogledam koje je sve pesme Cutura pisao za sebe a narocito za druge, dodjdem do zakljucka da ako Tocak ima svoju temu, onda i Cutura treba da je ima i to da ide u sticky.
Ali eto, ne prica se u narodu da je Cutura legenda, a i gde legende izbacuju nov materijal, tako da nista od toga.