Page ILI Blackmore
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Page ILI Blackmore
jbg, mozes se slagati samnom, ili ne... ali istina je jedna. Blackmore bi bio tek neki 30-ti gitarista na mojoj listi.
Uopšte nije bitno da li se ja slažem sa tobom.
Isto tako je vrlo moguće da se tebi više sviđa Page, ali da se izneseš onakvu konstataciju , mislim daj
.
Ako nešto znaš o muzici , muzičkoj teoriji, načinu sviranja i slično ne bi to tako lako i nepromišljeno izjavio.
Isto tako je vrlo moguće da se tebi više sviđa Page, ali da se izneseš onakvu konstataciju , mislim daj

Ako nešto znaš o muzici , muzičkoj teoriji, načinu sviranja i slično ne bi to tako lako i nepromišljeno izjavio.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ne zam nista o muzici, muzickoj teoriji, nacinu sviranja i slicnom - zaista. ja sam ovde samo zbog dobrih riba. 
ali i dalje mislim da je Blackmore daleko ispod Pagea, Zappe, Hendrixa, McLaughlina, Hendersona, Scofielda, Frisella, Iommia, i mnogih drugih.

ali i dalje mislim da je Blackmore daleko ispod Pagea, Zappe, Hendrixa, McLaughlina, Hendersona, Scofielda, Frisella, Iommia, i mnogih drugih.
...i Bajage.Nyarlathotep wrote: ...ali i dalje mislim da je Blackmore daleko ispod Pagea, Zappe, Hendrixa, McLaughlina, Hendersona, Scofielda, Frisella, Iommia, i mnogih drugih.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ne, Bajaga je odmah ispod Pagea.
Ma ja sam Blackmorea izabrao jer mi je onako... kao lik dobar. A Page je verovatno tehnicki 'potkovaniji'
theTrooper wrote:Ma ja sam Blackmorea izabrao jer mi je onako... kao lik dobar.
Dobar lik...

Page je cudo od coveka i verovatno nije imao najbolju tehniku na svetu ali covek unese sve sto ima u tu njegovu muziku i milina ga je gledati tako nadrogiranog pijanog u transu kako svira i jos je svirao sa gudalom

Ima kao dobar muzicar i dobar gitarista. Obojica su odlicni gitaristi naravno i nije da omalovazavam ovog drugog ali page je mnogo bolji MUZICAR... I bolji je lik

... i Bajaga je ok lik.Funkomat wrote:theTrooper wrote:Ma ja sam Blackmorea izabrao jer mi je onako... kao lik dobar.
Dobar lik...![]()
Page je cudo od coveka i verovatno nije imao najbolju tehniku na svetu ali covek unese sve sto ima u tu njegovu muziku i milina ga je gledati tako nadrogiranog pijanog u transu kako svira i jos je svirao sa gudalomKad se jos neko seti tako neceg stavicu ga ispred page-a.
Ima kao dobar muzicar i dobar gitarista. Obojica su odlicni gitaristi naravno i nije da omalovazavam ovog drugog ali page je mnogo bolji MUZICAR... I bolji je lik
- Nyarlathotep
- MF veteran
ali je ipak Blackmore za jedno mesto iznad njega. tu se kolju.
Page je ipak Page...long live Teletubbies...Nyarlathotep wrote:ali je ipak Blackmore za jedno mesto iznad njega. tu se kolju.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Blackmore ima mnogo bolju tehniku i meni se licno Blackmore vise svidja.Page jedino ima plus zato sto je komponovao raznovrsnije pesme....ali bilo za bilo sta osim komponovanja nije ni blizu Blackmoreu...toliko:)
- Hells Bells
po meni Jimmy Page
blackmore je nekako kompletniji gitarista,uzivo naravno.Jedino sto je lik sjeban u mozgu,ono dizanje rukava,i polivanje kamera i sutiranje pojacala i ono "ja sam najbolji" te stvari ga malo zezaju.Ali ima neki specifican ton.jednom rechju "cudan" je.
Ali moras priznati da je sa onim brcicima glavni bajavikator wrote:blackmore je nekako kompletniji gitarista,uzivo naravno.Jedino sto je lik sjeban u mozgu,ono dizanje rukava,i polivanje kamera i sutiranje pojacala i ono "ja sam najbolji" te stvari ga malo zezaju.Ali ima neki specifican ton.jednom rechju "cudan" je.

Deep Purple mi je omiljena grupa, tako da Blackmore... Mada dosta vishe slusham DP sa Steve Morse-om, pogotovo live albume...