Ps. Bilo bi super ako tvoj drugar ima slike da ih izbacis na thread, mislim da bi i drugi voleli da vide takav raritet.
Cheerz!
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Ok nema problema,samo da ga navatam kodkuce jer on cesto putuje....DrGreenthumb wrote:Vazi, thx. Btw, sve su one Red Special, a Fryer je napravio (koliko sam upoznat) samo replike za Brian-a, nekoliko pretpostavljam. Ali, da se razumemo, Guild RS iz 80-ih je sigurno collector item i vrlo vredan, bez obzira sto se BM-u nije dopao. Ne mora da bude identicna njegovom custom-u od drveta iz 19. veka da bi bila dobra gitara.
Ps. Bilo bi super ako tvoj drugar ima slike da ih izbacis na thread, mislim da bi i drugi voleli da vide takav raritet.
Cheerz!
Ma opušteno, pričamo! Albume bi mi bilo teško da nabrojim zato što postoje dva različita kriterijuma koji ljudi poštuju i koji se uzimaju, jedan je "umetničkiji" i svodi se na neku zvučnu autentičnost, i ideološku pozadinu koja se nalazi iza muzike, u tekstu ili u samom konceptu. Možda ne bi našao muzičku složenost u Kraftwerk-ovim hitovima, Nirvani, Clash-u ili Dilanu, ali neki bi to ocenili kao peak rock stvaralaštva. Sa druge strane je shvatanje u kom se najviše cene neki najprogresivniji momenti rock muzike, Pink Floyd, Genesis, Peter Gabriel solo, pa možda i neki momenti Queen, itd. Ja bih mogao napraviti listu stvari koje smatram vrednim i na njima ne bi bilo samo ono što volim, ali ne znam koliko bi to imalo smisla, jer imam različit kriterijum za Rolling Stones i Pink Floyd jer se trudim da tražim različite vrste kvaliteta u jednom i u drugom slučaju. U protivnom se dođe do nekih besmislenih ocena i zamerki kao kad neko kaže da neki prog rock sastav "Smara i komplikuje" jer osoba ocenjuje na osnovu kriterijuma koji se primenjuju na punk rock i alternativu a ne u odnosu na prog rock. Ali ne može se sad baš tražiti od ljudi da budu objektivni, to teško.goodlikesweeper wrote:Sto se tice dokazivanja,to je bila vise sala.Samo sam hteo da cujem koje bi albume tu nabrojao,jer me zanimalo.Ne da bih to posle pobio.![]()
Jazz sam preskocio jer sam tek poceo da ga slusam tako da se ne razumem dovoljno u njega.U takvim situacijama ne volim da komentarisem nista.Mnogo me nervira kad vidim ljude kako pametuju o stvarima o kojima nemaju blage veze sa vezom,tako da se uvek trudim da ne upadam u takve situacije i ja sam.![]()
Pa,naravno da ima razlike,zato valjda i postoji podela na 3 razdoblja,ali ono sto sam hteo reci je da su te razlike manje nego kod tog primera sa kajli i mejdenima.
I, na kraju,ne zelim ja da se dokazujem nesto sa tobom,samo sam hteo da kazem svoje misljenje,i da cujem tvoje.Jednostavno me zanimalo jer mi je ta tema interesantna,nista drugo...
Pozdrav!
Tačno, ali jako mnogo gitarista to radi, redovno. Zašto ti je konkretno to bilo interesantno u njegovom slučaju?Jos jedna stvar.. koja nije pomenuta, a veoma je vazna. Ne mogu sad da trazim youtube link... (ako ga uopste ima) ali Bryan koristi jedan signal koji salje u dva-tri pojacala istovremeno....i koji idu posebno u miks...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest