Spored mene u onaj gore klip je definitivno pobedio slashDjole_BB wrote:

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Spored mene u onaj gore klip je definitivno pobedio slashDjole_BB wrote:
A vi svirate Bucketheada?i primetio sam daj mome solo gitaristu u mog benda je tezi izsvirati nekoje jednostavno solo od Slasha nego neko kompliciranije od Bucketheada
hmmm..Duane wrote:aj da si reko hendrix ili stivi rej, jer oni umeju da zamrse na "sporiji" nacin, al slash brate
a na kom je richi mestu na toj listi ili robi kriger? a rori galaher? pako de lusija? meklaflin? a da nepominjem neke gitariste koji nisu englezi ili amerikanci... ko zna koliko hiljada ih ima... jednostavno je apsurdno uopste sastavljati listu od 100 najboljih ili ok sastavio sam listu, al JE TO MOJA lista i necu da je objavljujem po novinama da lozim klincesevastokrator wrote:Zanimljivo da svi procaju o Slashu kao jednom od najboljih ali mozda i najboljem gitaristi, a Rolling Sotne ga nije uvrstio u svoju listu 100 najboljih gitarista svih vremena, a na primer 16. je Joni Ramon ili 12. je Kurt Kobejn, za njih mnogi govore da Slesu nisu dorasli, jednostavno on mozda i nije ultra dobar kako svi kazu
Tim jos gore!! Ako je neko imao harizmu i bio specifican po nastupima onda je to mr. Soul Hudson aka Slash..Doolio wrote:za tu listu lepo kazu da su uzimani razni faktori, znaci, uticaj, originalnost, harizma, lupam.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest