Meni Nije Jasno Zašto Se Ne Priča O Slashu?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Funky_Bassmasta

Re: Meni Nije Jasno Zašto Se Ne Priča O Slashu?

Post by Funky_Bassmasta » 21 Dec 2008, 05:22

Djole_BB wrote:
Spored mene u onaj gore klip je definitivno pobedio slash :D i nema tu neka rasprava slash mozda i nije najbolji virtuoz ni je ni mozda ni najbrz ama za razlike od bucketheade ima mn vise duse ima mn po ritmi4ki solaze i sve i primetio sam daj mome solo gitaristu u mog benda je tezi izsvirati nekoje jednostavno solo od Slasha nego neko kompliciranije od Bucketheada

sinisake
The original one

Post by sinisake » 21 Dec 2008, 09:56

i primetio sam daj mome solo gitaristu u mog benda je tezi izsvirati nekoje jednostavno solo od Slasha nego neko kompliciranije od Bucketheada
A vi svirate Bucketheada? :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 21 Dec 2008, 11:12

aj da si reko hendrix ili stivi rej, jer oni umeju da zamrse na "sporiji" nacin, al slash brate ;)

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 21 Dec 2008, 14:08

buckethead je shreder tako da i ne treba bas da se porede,al moze sto da ne.

Funky_Bassmasta

Post by Funky_Bassmasta » 22 Dec 2008, 18:39

Mi od kavera sviramo rock i imamo u nash repertoar GnR e i primetio sam da solu gitaristu je malko tesko zasto ko prvo on je metalac svira metal a buckethead ne sviramo nego on to u slobodnovreme cepa bucketheada

muki17
Urednik

Post by muki17 » 22 Dec 2008, 18:49

Duane wrote:aj da si reko hendrix ili stivi rej, jer oni umeju da zamrse na "sporiji" nacin, al slash brate ;)
hmmm.. :roll: :roll: ima on situacije,kad moze i hoce ,i jest' da nije kao ovih dvoje gore,ali zna,zna on..(pod uslovom da je trezan i nije drogiran :lol: :lol: )

kurtrose

Post by kurtrose » 31 Dec 2008, 01:06

Jel neko mozda video gde ima da se kupi knjiga o Slashu, tj kao njegova biografija? Izasla je poodavno u USA ali ikako da naletim a nju..

sevastokrator

Post by sevastokrator » 31 Dec 2008, 14:26

Zanimljivo da svi procaju o Slashu kao jednom od najboljih ali mozda i najboljem gitaristi, a Rolling Sotne ga nije uvrstio u svoju listu 100 najboljih gitarista svih vremena, a na primer 16. je Joni Ramon ili 12. je Kurt Kobejn, za njih mnogi govore da Slesu nisu dorasli, jednostavno on mozda i nije ultra dobar kako svi kazu

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Dec 2008, 16:15

sevastokrator wrote:Zanimljivo da svi procaju o Slashu kao jednom od najboljih ali mozda i najboljem gitaristi, a Rolling Sotne ga nije uvrstio u svoju listu 100 najboljih gitarista svih vremena, a na primer 16. je Joni Ramon ili 12. je Kurt Kobejn, za njih mnogi govore da Slesu nisu dorasli, jednostavno on mozda i nije ultra dobar kako svi kazu
a na kom je richi mestu na toj listi ili robi kriger? a rori galaher? pako de lusija? meklaflin? a da nepominjem neke gitariste koji nisu englezi ili amerikanci... ko zna koliko hiljada ih ima... jednostavno je apsurdno uopste sastavljati listu od 100 najboljih ili ok sastavio sam listu, al JE TO MOJA lista i necu da je objavljujem po novinama da lozim klince ;) npr. meni je tocak prvi, a recimo u rolling stoneu ga nema, a nekom je kurt kobejn na 12 pa se eto poklopilo sa rollingstoneom...

kurtrose

Post by kurtrose » 31 Dec 2008, 17:59

Pa to je sramota za onog ko je sastavljao tu listu, ne bi me cudilo ni da je lik Zika iz Zane medju prvih 100! Ja obozavam Nirvanu i Kurta ali on je gitarista boze sacuvaj, provalio je fazon na koji masa pada i to je to.. U svakoj pesmi obrce 4 akorda, a sto negde nema solaze to je druga prica... Slash je medju 10 najboljih gitarista sigurno..

sevastokrator

Post by sevastokrator » 31 Dec 2008, 18:00

pa kad vidis koje sve sastavljao listu shvatices da nije za klince

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 31 Dec 2008, 18:05

za tu listu lepo kazu da su uzimani razni faktori, znaci, uticaj, originalnost, harizma, lupam.

kurtrose

Post by kurtrose » 31 Dec 2008, 18:07

Pa ako su Dzoni Ramon i Kurt TOLIKO bolji od Slasha onda nesto definitvno nije uredu :lol: Mozda je lik ili likovi koju su sastavljali listu bili nadrogirani ili pijani.. Ne vidim drugo objasnjenje!!

kurtrose

Post by kurtrose » 31 Dec 2008, 18:09

Doolio wrote:za tu listu lepo kazu da su uzimani razni faktori, znaci, uticaj, originalnost, harizma, lupam.
Tim jos gore!! Ako je neko imao harizmu i bio specifican po nastupima onda je to mr. Soul Hudson aka Slash..

sevastokrator

Post by sevastokrator » 31 Dec 2008, 19:27

Za mene je najbolji gitarista svih vremena ubedljivo Dzimi Pejdz, mozda on nije bolji od Hendriksa, ali ipak rekao bih da svira bolje od Slesa, pa je 9. na listi, tako da....
bez rasprave ali sigurno postoji razlog zbog kog se Sles nije nasao na listi 100 naj gitarista, mozda je i to razlog zbog kog se on ne pominje toliko

Post Reply