Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Sta mislite o Van Gogh-u?
kazes kako nema izbora? a kako smo ja i ti napravili izbor pa smo izasli iz cele te price? ee uvek ima izbora... e a zbog takvih komercijalista i unistitelja jedinog sto je valjalo kod muzike... ali onda se nazalost ti muzicari koji to necene povuku i to vodi u jos dublju propast...
Шта знам,доста су променили фазон у односу на старије дане.То што имају 2 етно песме на последњем албуму не сматрам превише битним,нити мислим да они сад нешто иду ка томе,већ једноставно експериментишу мало,гледају шта пролази,а ова песма ''Лудо луда'' очигледно добро пролази.Чињеница је да на концертима имају све више девојчица које су ту због басисте или песме ''Неко те има'',имају и све више заљубљених парова и родитеља са децом...Ако им је то био и циљ онда су га остварили,а ако није онда ће добро морати да се потруде да врате оне људе коју су долазили да слушају ''Трагове прошлости'',''Клатно'',''Маму'',итд.
dosadni su mi
novo vreme, novi ljudi, nova razmišljanja i nova vrsta muzike...
meni se lično svidja njihova muzika, kako stara tako i ova novija a ovi novi eksperimenti i nisu tako loši
čak da su nastavili istim tempom i istom muzikom kao i dosad bilo bi "e kako su dosadni, nikad ništa da promene"
"svijetu se ne može ugoditi"
meni se lično svidja njihova muzika, kako stara tako i ova novija a ovi novi eksperimenti i nisu tako loši
čak da su nastavili istim tempom i istom muzikom kao i dosad bilo bi "e kako su dosadni, nikad ništa da promene"
"svijetu se ne može ugoditi"
EXTRA bend obozavam da ih slusam !!!

Mislim da sam otvoren za sve ili gotovo sve vrste muzike. Muziku slusham iz svih dostupnih izvora i dozvoljavam da me spontano neka stvar privuche. Do sada me od Van Goga nista nije privuklo. Cak ni saznanje da su dobili nekakvu MTV nagradu nisam mogao da razumem. Nista novo, nista originalno, nista prepoznatljivo, nista narocito. Ne znam ni jednu njihovu stvar da odpevusim. Nemam nista protiv njih, ali me nisu nijednim muzickim kvalitetom dotakli... Nista gore od ravnodusnosti. 

- Nyarlathotep
- MF veteran
Van Gogh - neopevano govno sto se mene tice.
TV Pink pizdarija, GrandShow u rokerici i cvikerima za sunce, slina i sramota za rok, za koji se satro izdaju...
TV Pink pizdarija, GrandShow u rokerici i cvikerima za sunce, slina i sramota za rok, za koji se satro izdaju...
Nyarlathotepe, al si žestok, brate. Prosto mi krivo što sam bio toliko uzdržan u svojoj oceni, a ustvari, isto mislimo. 

Sto se mene tice, apsolutna istina.Nyarlathotep wrote:Van Gogh - neopevano govno sto se mene tice.
- LazaRocker
Al' ljudi sad iskreno koje ste pesme od Van Gogha odslusali pa ih ovako ocenjujete? BEZ googlanja.
Evo za ovo vreme nisam mogao guglati to je sigurno. Slusam ih svaku drugi je**ni dan, kod druga u kolima, jer samo njihove cd-ove ima. Preko ku**a su mi vise dosli sa njihovim totalno neinspirativnim, nekreativnim pesmama (cast naravno retkim pesmama poput, "Neko te ima" (koja me sve vise i vise nervira jer je svaki ciganin zna i misli da je roker) i "Put" to su PO MOM MISLJENJU pesme koje "mogu da prodju", nista vise od toga)
- LazaRocker
Ok, mozda su ti dojadili, ali nije rad da ih onako ocenjujes samo zbog toga. Ja iskreno ne volim nesto preterano studijske albume, ali obozavam da ih cujem live, jer im pesme zvuce mnogo tvrdje i bolje. A ja sam mislio da ih bas zbog pesama poput Neko te ima nocas ne volis
(po meni je pesma sranje).

Ja mogu da cujem ono Da li zna, Tanka nit i Za godine tvoje... Ostalo... 

Pa pesma ima finu melodijicu, ali je sranje zbogtoga sto je previse forsiraju.
Mene oni samom pojavom nerviraju, jer ono je tipicno "sviranje za devojke".
Mene oni samom pojavom nerviraju, jer ono je tipicno "sviranje za devojke".
A fazon kog jos normalnog umetnika nije inspirisala devojka?Mene oni samom pojavom nerviraju, jer ono je tipicno "sviranje za devojke".

**** ga, oni su bili do jaja bend ranije, ne kazem da sada nisu ali hvala bogu da je se neko setio da se na Rocku nesto zaradi u usranoj Srbiji...
Ja ih jako postujem jer kakvi god bili treba postici to sto su oni postigli. Negovorim o samim pesmama nego i vec odradjenim koncertima...
To je moje misljenje