Al' gde pomenu roots sumatraizam, slatko se nasmejah...
Jim Morrison
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Jim Morrison
Jes' jes', to mozda u nekoj drugoj dimenziji... 
eto a toliko mi malo falilo da dobijem oskara... nobela... koji je ono vec?sinisake wrote:Ni Andric ga ne bi bolje smislio i srocio!sto se bitlesa tice, svako njih moze da ismeva, al niko nemoze da ih prevazidje...Mozda bi jedino odvojio ne od moze, al' to su vec nijanse. Duane, izvini, Duane, izvini...
![]()
![]()
ergh, znam da je neki dinamitas...
frka nemo preterujes puno torima...
Eto i nije, kraaaaljuuuu....sinisake wrote:Jes' jes', to mozda u nekoj drugoj dimenziji...
A i ja se nasmijah...
@Duane
Pokušavam da raspravi dan novu dimenziju. Nego, šta ti braniš Bitlse?!
Imam utisak da se Duane sad naljutio.
Necu vise da serem, obecavam.
Necu vise da serem, obecavam.
? otkud ti to, uopste ni ne kontam zasta da se ljutim... ozbiljno... koji si triper.. a sad je dan... Day Tripper... ta ra ra ra ram ta ra ra ra ra ram...
naravno da branim bitlese... carevi su nevidjeni.. pogotovo onaj modni kreator sto je napravio one naocare sto se zovu po njemu... kako se zvase, na L nesto?
naravno da branim bitlese... carevi su nevidjeni.. pogotovo onaj modni kreator sto je napravio one naocare sto se zovu po njemu... kako se zvase, na L nesto?
Draza?pogotovo onaj modni kreator sto je napravio one naocare sto se zovu po njemu... kako se zvase, na L nesto?
a jel on bio 5 bitls? nisam znao da je igrao fusbal... vis' ti srbe sto su svestrani...
sinisake wrote:Draza?pogotovo onaj modni kreator sto je napravio one naocare sto se zovu po njemu... kako se zvase, na L nesto?
Duane wrote:a jel on bio 5 bitls? nisam znao da je igrao fusbal... vis' ti srbe sto su svestrani...
- sevastokrator
Sto se tice bitlsa, sad ko njih slusa.... bolje da slusam J.K nego njih, Stonsi su zakon, ali Bitlsi?????? Mozda se ljudima to svidja, ali jbg. meni je lose, ne mislim na muziku vec na stil pevanja, muzika je dobra, odlicna ali ono pevanja oni i bic bojsi ja mogu da povratim dok ih slusam, bolje da slusamo jermensko-arzejbejdzanske narodne igre nego bitlse
upravu sisevastokrator wrote:Sto se tice bitlsa, sad ko njih slusa.... bolje da slusam J.K nego njih, Stonsi su zakon, ali Bitlsi?????? Mozda se ljudima to svidja, ali jbg. meni je lose, ne mislim na muziku vec na stil pevanja, muzika je dobra, odlicna ali ono pevanja oni i bic bojsi ja mogu da povratim dok ih slusam, bolje da slusamo jermensko-arzejbejdzanske narodne igre nego bitlse
Dobro, reko si...Sto se tice bitlsa, sad ko njih slusa.... bolje da slusam J.K nego njih, Stonsi su zakon, ali Bitlsi?????? Mozda se ljudima to svidja, ali jbg. meni je lose, ne mislim na muziku vec na stil pevanja, muzika je dobra, odlicna ali ono pevanja oni i bic bojsi ja mogu da povratim dok ih slusam, bolje da slusamo jermensko-arzejbejdzanske narodne igre nego bitlse
Pa Džon je masu falširao, a Pol i nema neki glas.
Nego, da se vratimo temi... Kolikav je raspon glasa Morison imao? Čola ima pet oktava, a kažu da Brena ima oktavu ipo.
Nego, da se vratimo temi... Kolikav je raspon glasa Morison imao? Čola ima pet oktava, a kažu da Brena ima oktavu ipo.
- sevastokrator
Sad nije imo veliki ko Ian Gilan ne znam tacno koliki nije bitno, a on je imao bas prijatnu boju glasa
ahahaha kako kenjate:)
jos ovako s vremena na vreme mi sevne ovaj esid OP frkadelin avatar i taman je ugodjaj potpun:)
jos ovako s vremena na vreme mi sevne ovaj esid OP frkadelin avatar i taman je ugodjaj potpun:)
- o.draganic
Ian Astbury.