Znam da nisu baš po meri ali album Curb (hvala guglu 2002 god.) stvarno je prejak,Inače to za te NE komercijale ima ih(nađe se).... Inače roadrunner sad reklamira na YT-u ovaj novi album i 2 NB spota sa ovog novog albuma Here and Now.... u pitanju su pesme Lullaby i This means war ..... Ako je neko zainteresovan neka pogleda This means war pa da kažemo da pored Kurta Kobejna, Isusa i još nznm ni ja koga Čad imitira i Hetfilda xD
http://www.youtube.com/watch?v=b3vJ5XyjGa8&ob=av2n
Iskreno nisu nešto ali za svadbe i sahrane su uvek dobrodošli ......

P.S. Kad spomenuh komercijale najviše sam pod tim podrazumevao ove spotove koji su, da se izrazim nekako previše gej, i koji kao da za osnovni cilj imaju to da rasplaču devojčice iz osnovne škole.... Inače sa ovim spotom(link što sam okačio iznad) stvarno su me iznenadili(prijatno) jer u spotu nema nikakvih šumskih požara(Far Away), tragično preminulih na mostu(Someday - iako mi je jedna od omiljenih),smrti na porodjaju(Lullaby) kao i još neznamtijakakvih tugaljivih video montaža

..... Pozdrav za ekipu sa MF, i voleo bih da me neko ispravi ili da mi kaže nešto da čujem vaša mišljenja jer je ovo MOJE LIČNO MIŠLJENJE a među nama sigurno ima nekih koji vole da plaču uz smrt na porođaju