Doolio wrote:ja na to gledam drugacije, licno ne verujem da je on u tom fazonu. barem po onome sto sam video u intervjuima i emisijama. izgradio je neki svoj fazon i fura ga. meni je npr to simpaticno. pazi, znas u cemu je tu fora - u tome sto je verovatno i tim likovima bilo simpaticno. pa to je trejdmark bre:) svi umru od smeha kad im cane nesto odvali zajebantski. ja sam stekao utisak da njega mozes na leba da mazes i da bi, da je ozbiljna situacija, on pomogo malinjarima mozda pre mnogo ljudi.
ja sam bio na par svirki i reko je par puta nesto u mom pravcu i svi smo umrli od smeha zato sto je bilo lol, daleko od toga da je trebalo da odgovorim sa 'jebacu ti kevu kad ti se popnem na binu, sta ti meni tako', to je kao neki sou, kao kad odes na stand up komediju, pa ako te uvati onaj car, najebo si. a sve u duhu zezanja. treba to tako prihvatiti i pre nego sto se desi i veruj mi da to potpuno drugacije izgleda. a mislim da je to jedini pravilan nacin gledanja na to.
u poslednjih par godina je upao u neku emo fazu i jednsotavno, tek onda primetis koliko je u stvari bitno to njegovo zajebavanje za vedrinu. upao je u trip i poceo lepo da prica, da hvali decu, da drzi neke besede o tome kako je bezveze to i to, jednom recju, bio ozbiljan covek srednjih godina sa tuznim tripom o tretiranju omladine i - smorio sam se ko labud u podrumu. bas mi je bilo tugaljivo. bio sam u fazonu 'daj cane reci mi da sam ruzan molim te'.
Ja kapiram da je to njegov fazon i moram da priznam da mu stoji. Svako ima pravo da fura svoj stil. Neki fazoni su mu urnebesno smesni a neki bas uvredljivi, tanka je granica. Mada mozda bih i ja tako opleo po njima, u fazonu, malinjari trgnite se malo, organizujte neke svoje hladnjace a zajebite one prevarante koji vas godinama muzu itd. ako je na to mislio kada ih je prozivao, onda je covek genije. Onda njegovo ,,malinjari,, je prava poruka a ne puko vredjanje. Pravi RnR