dobro zezam se ja malo, al je cinjenica da je robi kriger d men i da su dorsi jedan od najkreativnijih bendova ikad, ako ne i .... hmmm
kakve su to harme ljudi i solazice, klavijature... djenijalno
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
da, vidim ja fali Djule VG...sinisake wrote:Pa da, malo su smesni kriterijumi. zaboravili su samo najbitniji kriterijum - brzina sviranja unazad ''Ulaska uharem''. Sve ostalo je pokriveno.
"The end of nights we tried to die...This is the end...Kill, kill, kill, kill, kill, kill...Father, yes son, I want to kill you...Can you find me soft asylum, I can't make it anymore.."Rocket Roll wrote:
Ni jedna pesma "Doorsa" ne ide na "life sucks" mlin, btw.
Ne voliš - ne voliš, ali drž'mo se činjenica.
E, onda nema nijednog bluz stiha koji ne bi mogao da se podvrsta pod life sucks. Ma šta pričam, onda je Bob Marli najveći darker od svih! "Concrete jungle... Slave driver... Pirates rob I..."Boogie Woogie wrote:Obrni okreni, ako bi da se držimo činjenica, činjenica je da je Morison bio bre jedinica za merenje depresije...
Cak i da je (samo) to bio, to ga automatski cini losijim pesnikom?činjenica je da je Morison bio bre jedinica za merenje depresije
Uzgred, ovo je aluzija na Frojda, posto je sledeci stih, je l, znamo vec koji....Father, yes son, I want to kill you
Ray Manzarek, the former keyboard player for the Doors spoke about it defensively saying,
He was giving voice in a rock 'n' roll setting to the Oedipus complex, at the time a widely discussed tendency in Freudian psychology. He wasn't saying he wanted to do that to his own mom and dad. He was re-enacting a bit of Greek drama. It was theatre!
slažem se, lajf saks je kad pevaš o tome da kako lajf saks i kako ti se ne lajf ne živi i kako je sve mračno i kad si na kraju nabiješ sačmaricu u usta i povučeš oroz..Rocket Roll wrote:E, onda nema nijednog bluz stiha koji ne bi mogao da se podvrsta pod life sucks. Ma šta pričam, onda je Bob Marli najveći darker od svih! "Concrete jungle... Slave driver... Pirates rob I..."Boogie Woogie wrote:Obrni okreni, ako bi da se držimo činjenica, činjenica je da je Morison bio bre jedinica za merenje depresije...
Лајф сакс je ipak nešto drugo.
Od uvek.sinisake wrote:
Otkad se to vrednost umetnickog dela ogleda u kolicini optimizma, odnosno pesimizma, kojom zraci?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest