Tajna uspeha Nirvane?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Tajna uspeha Nirvane?
Iskljucite mene, jer sam ja otvorio temu 

da li ste vi normalni
Ti očigledno nisi pošto nisi stavila znak pitanjaCicmila!! wrote:da li ste vi normalni

devojka prolupala
I onda kazu Kurt umro.. Umreo moj k...., eno ga razbija po Juznoj Africi!
[youtube]Xeru1NWG8Ps&feature=related[/youtube]
[youtube]eJRLE4qAmqY&feature=related[/youtube]
[youtube]wyq96AE6Yrw&feature=related[/youtube]
[youtube]lyYwr9NDg10&feature=related[/youtube]

[youtube]Xeru1NWG8Ps&feature=related[/youtube]
[youtube]eJRLE4qAmqY&feature=related[/youtube]
[youtube]wyq96AE6Yrw&feature=related[/youtube]
[youtube]lyYwr9NDg10&feature=related[/youtube]
Uspeh?!
Ko je rekao da su uspesni?!
Salim se:)
Nego moje misljenje je da su u to vreme 80-90(nemojte se drzati toga msm da je to vreme u pitanju) ljudi koji su slusali rock preferirali Nirvanu jer iskreno svaka pesma se odnosila na sex i drogu(a to je vala vreme toga) i same reci su dosta intreresantne.
Iskreno po meni nije neki bend bas...Imaju ok pesme...Ali ako bi se poredili sa Deep Purple ili Aerosmithom ili Led Zeppelin...Po meni je Nirvana dno...
Ali to je moje misljenje...Jer u gore navedenim bendovima,ruku na srce, imaju svi pevaci fenomenalan glas...A Kurt ima glas za neke pesme...Ali glas mu je kao da se probudio pre 5 minuta...
Mada to je sve moje misljenje...
Ko je rekao da su uspesni?!
Salim se:)
Nego moje misljenje je da su u to vreme 80-90(nemojte se drzati toga msm da je to vreme u pitanju) ljudi koji su slusali rock preferirali Nirvanu jer iskreno svaka pesma se odnosila na sex i drogu(a to je vala vreme toga) i same reci su dosta intreresantne.
Iskreno po meni nije neki bend bas...Imaju ok pesme...Ali ako bi se poredili sa Deep Purple ili Aerosmithom ili Led Zeppelin...Po meni je Nirvana dno...
Ali to je moje misljenje...Jer u gore navedenim bendovima,ruku na srce, imaju svi pevaci fenomenalan glas...A Kurt ima glas za neke pesme...Ali glas mu je kao da se probudio pre 5 minuta...
Mada to je sve moje misljenje...
Pogotovo Aerosmith-om!! 

E da Aerosmith..
Msm da trenutno zivim za njih(njega
)
Mozda Tylor(ne mozda nego sigrno) ima velika usta...Ali kada ih otvori...To je za 10+
Msm da trenutno zivim za njih(njega

Mozda Tylor(ne mozda nego sigrno) ima velika usta...Ali kada ih otvori...To je za 10+

- mislim_stvarno
Tyler je zakon..
Eto i velika usta mogu necemu da sluze...Za dve stvari jedno za pevanje a drugo za....vristanje

Eto i velika usta mogu necemu da sluze...Za dve stvari jedno za pevanje a drugo za....vristanje

- mislim_stvarno
zaboravljas jos jednu stvar, zamisli koliko brzo moze da popije kriglu piva tim ustima...ivana90 wrote:Tyler je zakon..