Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Doolio wrote:ahahaha kako kenjate:)
jos ovako s vremena na vreme mi sevne ovaj esid OP frkadelin avatar i taman je ugodjaj potpun:)
Onda verovatno mora da uzivas u oktavama Boba Dilana.Kako nije bitno? Ja ne slušam pjevača ako nema barem tri oktave
Boba Dylana slušam samo zbog muzike, i ne obraćam pažnju na vokal...Mishica wrote:Onda verovatno mora da uzivas u oktavama Boba Dilana.Ps. Nisam rakla da nije bitno nego da ponekad ne mora da bude presudno
Ma on više recituje nego što pjeva.Mishica wrote:Ako su ti oktave tolko bitne mozda ipak da pokusas Dzefa da slusas on ih ima na pretek.Pozz
I dousnik! Pa vi vidite!Vasko Popa je bolji pjesnik od Morisona!
priceless...sinisake wrote:I dousnik! Pa vi vidite!Vasko Popa je bolji pjesnik od Morisona!
sinisake wrote:I dousnik! Pa vi vidite!Vasko Popa je bolji pjesnik od Morisona!
Covek je samo otvarao vrata ka nekim stvarima (ne verujem da znash o cemu pricam) koristeci odredjene supstance, isto to je radilo dooooooooosta njih tih godina (ukljucujuci i muzicare). a koliko je poznato, heroin je uzeo samo pred smrt (ako je i to istina uopshte)...fiti93 wrote:Ne gotivim ga. Ni njega ni Doorse. Ne svidjaju mi se, ne znam ni zasto. Gledao sam film, kada sam video sta je sve radio(dobro jutro, ocemo "crtu", ocemo!)...pfff...:S
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest