Najbolji gitarski intro
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Najbolji gitarski intro
Ne znam koji bih ja stavio oma ih mnogo ali sigurno nebih smells like ten spirit auu pesma je dosadila a i noje intro koji se ceni to je laka melodija lako se pamti ali ako je vec pamtimo lako to ne znaci da spada medju najbolje introe u ovom muzickom svetu... 

terry mid wrote:Ne znam koji bih ja stavio oma ih mnogo ali sigurno nebih smells like ten spirit auu pesma je dosadila a i noje intro koji se ceni to je laka melodija lako se pamti ali ako je vec pamtimo lako to ne znaci da spada medju najbolje introe u ovom muzickom svetu...

- sevastokrator
ja ipak mislim da su neke deonice iz smells like teen spirit zapravo doradjene od more than a feeling od boston-a, pa je ni ja ne bih navodio kao neku pesmu s' nesto previse dobrim introm....
hehesevastokrator wrote:smells like teen spirit

MetalFunk wrote:terry mid wrote:Ne znam koji bih ja stavio oma ih mnogo ali sigurno nebih smells like ten spirit auu pesma je dosadila a i noje intro koji se ceni to je laka melodija lako se pamti ali ako je vec pamtimo lako to ne znaci da spada medju najbolje introe u ovom muzickom svetu...![]()
![]()
![]()

Gnr-Sweet child o mine
Ma daj
Ranbow-kill the king...bolji nikad nisam cuo

vobra zkoblu!