Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Sta mislite o Van Gogh-u?
nisi istripovao... postoji gitarista pomenuo sam ga iznad... on svira uglavnom sve!
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
A da zaboravih jednu stvar.... Nema sanse da su najbolji rok bend kod nas, sta je sa Partibrejkersima oni ubijaju kako sviraju... Mada Cane malo vise iritira ali Anton kako svira..!!!!!!
upravo to... apsolutno se slazem, samo ne sa tim da zoran smara, jer je zoran legenda xD
anton je definitvno jedan od najvecih gitarista sa ovih prostora a i sire... a sto se tice toga sto brejkersi sviraju to je definitvno "najcistiji" rock n' roll na ovim prostorima i po meni jedan od najvecih bendova ikad... xD
anton je definitvno jedan od najvecih gitarista sa ovih prostora a i sire... a sto se tice toga sto brejkersi sviraju to je definitvno "najcistiji" rock n' roll na ovim prostorima i po meni jedan od najvecih bendova ikad... xD
Pojavljuje se taj lik na festivalima i vecima koncertima kao sto je u Areni bio, ili dodela mtv adria....ali ga za manja mesta ne aktiviraju tu matrica sasvim solidno odradi stvar...zaboravio sam i zenske pratece vokale u pojedinim pesmama. Stvarno nemam nista protiv tog benda, ali nek bude uzivo pa kako ispadne. Ne radi se o efektima...orlovi krici i to...vec o + 2 instrumenta vise koja ne postoje na toj svirci.Duane wrote:nisi istripovao... postoji gitarista pomenuo sam ga iznad... on svira uglavnom sve!
tacno, ali za svirku od tri coveka pred punom arenom treba dosta mudiju... e zato ce bendovi kao sto su experience ili cream biti medju najboljima xD
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Ja Van Gogh postujem u principu zbog atmosfere koje prave i prvih albuma koje su napravili ali kada sam provalio da na koncertima postoji imaginarni gitarist koji BUKVALNO JEDE gitaru umesto Djuleta malo sam se razocarao. Ali cinjenica stoji da i dalje odlicno zvuce!P.S da ne zna neko da li ce i kada nastupati kod nas Hladno Pivo i sta mislite o njima?
hladno pivo dolazi sad za koji mesec.. zaboravio sam tacno da li je dvaes nekog oktobra ili novembra... al dolaze xD
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
To ce biti paklena svirka..... I Partibrejkersi ce imati koncert do kraja godine! Pouzdana informacija!!!!
pa vec su bili na jelenu pre jedno par nedelja... i otkinuli su! stvarno je bilo haoticno dobro xD
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Menadzer Partibrejkersa i organizator Jelen Live festivala je moj prijatelj, kaze da spremaju koncert u decembr u Bg - i da ce biti ludnica a ne neka skracena festivalska svirka.....
ok, samo kazem da su bili... svirali su sat i po ako ne i vise tako da nije bilo bas festivalski xD anton je ubivao koliko dobro svira
U pocetku su bili u fazonu ajde-da-sviramo-neku-tamo-muziku-dok-ne-nadjem-ribu/frajera/posao/zavrsimfakultet/kupim kola-pa-se-onda-secam-lepih-rokenrol-vremena a sad su komercijala.
Ne volim ih.
Ne volim ih.
pa ranije su i mogli da se nazovu savremenici ekv-a ali je ipak to bilo manje "alternativnije" od ekva...
pa da je sve alternativno, ne bi ni postojalo alternativno, zar ne?
relativno... xD salim se... ocu da kazem da je van gog ranije vazio za neki bend koji je "alternativan", nesto na foru block outa ili ekva, samo ne u tolikim kolicinama, bar su se tako predstavljali, a danas su bas suprotno alternativi... naravno to netreba shvatiti kao nesto lose... xD