Pričajmo malo o Santani
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Pričajmo malo o Santani
Mislis? Santana je kultna muzicka pojava, doci ce i mladi i stari i najstarij...Slicno kao Stones-i, nikad bolja mesavina ljudi na jednom rock koncertu.
Evo problema za sve.
Na svim vestima i sajtovima najavljeno je da ce svirati na nekom Youth festival-u.
Prepisano tako sa zvanicnog santaninog sajta a ja nigde ne nadjoh taj Belgrade youth festival a nista ni pod omladinski festival beograd.
Zna li iko gde je to i sta je to , i je l' neko nabavio kartu?
Nigde ih nema
Na santaninom sajtu nema link do organizatora koncerta.
A dan pre svira u Skoplju. i nabavicu karte nekako.
ako su kod nas takvi kreteni, onda cu tamo da idem.
Pitanje je : gde tacno svira santana u beogradu tj. na kom dogadjaju ?
Na svim vestima i sajtovima najavljeno je da ce svirati na nekom Youth festival-u.
Prepisano tako sa zvanicnog santaninog sajta a ja nigde ne nadjoh taj Belgrade youth festival a nista ni pod omladinski festival beograd.
Zna li iko gde je to i sta je to , i je l' neko nabavio kartu?
Nigde ih nema

Na santaninom sajtu nema link do organizatora koncerta.
A dan pre svira u Skoplju. i nabavicu karte nekako.
ako su kod nas takvi kreteni, onda cu tamo da idem.
Pitanje je : gde tacno svira santana u beogradu tj. na kom dogadjaju ?
Koliko sam ja skontao taj Youth festival ima neke veze sa univerzijadom(studentska olimpijada). A za mesto na kom ce se koncert odrzati jos nije nista potvrdjeno,mada spominju usce. Ceo spektakl odigrace se 11 jula. Ima more informacija i linkova na google.
-
Ljudi, ne nastupa na Uscu, vec na Kalemegdanu. Karte se mogu naci preko ticketline-a, www.ticketline.co.yu i cene su 3900 i 5900.
evo okrenuo ticketline ne znaju gde ce tacno biti na kalemegdanu golden ring je 5900 i obicno stajanje 3900, u platou u knezu se podizu karte......
Hoce li biti karata i na dan koncerta?
cenim da ce biti....ne verujem da ce biti preko 20.000 ljudi...tako da bi trebalo da bude i na dan koncerta
Ima karata za 20.000 ljudi?luka000 wrote:cenim da ce biti....ne verujem da ce biti preko 20.000 ljudi...tako da bi trebalo da bude i na dan koncerta
cenim da ima to je Kalemegdan donji grad, otvoren prostor
I kolko forumasa ce biti na danasnjem spektaklu?
Evo ja dizem 2 prsta, i znam provereno za naseg Carlosa sa foruma
Evo ja dizem 2 prsta, i znam provereno za naseg Carlosa sa foruma

Idem i ja, evo samo sto nisam krenuo 

ja cu biti....ali sam
jel ima neka dobra dusa da mi se pridruzi da se ne dosadjujem pre koncerta.....placam pivo

ja idem, ortakinja mi udelila kartu za dz

Aco izvini sad tek videh post, da sam video pre koncerta narvno da bi bio pozvan da se pridruzis meni i mom caletu(sukob generacija)ac10 wrote:ja cu biti....ali samjel ima neka dobra dusa da mi se pridruzi da se ne dosadjujem pre koncerta.....placam pivo
![]()

No na koncertu je bilo full, cika santana je objasnio..svirao 2,5 sata vise nego posteno, drugi deo koncerta mi se vise svideo od No one to depend on je krenulo przenje....imali smo i nase mlade persukcioniste( to je bilo simpaticno)...u svakom slucaju ocena od 1 do 5, 5.... e da i usli smo u golden ring za dz

soul sacrifice torima... soul sacrifice...
kakav 'cert... kakva je to ljudina...
kakav 'cert... kakva je to ljudina...