Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
Ja bih morao da kazem... DON'T CRY... 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
izvini ali po tvom nicku(mesavina Nirvane i Gunsa)i izboru pesme,i uopste smislu teme,cini mi se, da si oko '93 godista,mozda mladji, jel gresim?kurtrose wrote:Ja bih morao da kazem... DON'T CRY...

sto se tice teme....ne znam......mozda me neki drugi odgovor asocira.....pa i ja postavim svoju omiljenu...
85. god. sam... Ne znam sta je cudno kada se zna da su gunsi jedna od najjacih grupa svih vremena kada se uzme koliko su trajali i koliko su bili popularni u svoje vreme!!! A nisam od onih koji najvise gotive one klasike Stairway to Heaven ili Smoke on the water.. A kurtrose je zajebancija zbog toga koliko su se postovali i obozavali Axl i Kurt, ako me razumes? I na kraju boze moj, pa valjda svako ima podjednako pravo na ovom forumu da postavi temu koju hoce a na ostalima je da odgovore ako hoce... Ih kada bi svako komentarisao svacije teme i odgovore gde bi nam bio kraj, zar ne!? A da, i Nirvana, za koju umisljeni kriticari govore da je smesna, je sa Nevermind-om na 9. mestu Rolling Stnones-ove liste najboljih albuma svih vremena ispred mnogih velikana rocka...
- Guitar_thrill
- MF veteran
ok, ok ...mislio sam da si neka napaljena klinka koja voli Kurta i Axla jer veruj mi,u poslednje vreme sam ih na forumima video par,pa reko nisu valjda dosle i na ovajkurtrose wrote:85. god. sam... Ne znam sta je cudno kada se zna da su gunsi jedna od najjacih grupa svih vremena kada se uzme koliko su trajali i koliko su bili popularni u svoje vreme!!! A nisam od onih koji najvise gotive one klasike Stairway to Heaven ili Smoke on the water.. A kurtrose je zajebancija zbog toga koliko su se postovali i obozavali Axl i Kurt, ako me razumes? I na kraju boze moj, pa valjda svako ima podjednako pravo na ovom forumu da postavi temu koju hoce a na ostalima je da odgovore ako hoce... Ih kada bi svako komentarisao svacije teme i odgovore gde bi nam bio kraj, zar ne!? A da, i Nirvana, za koju umisljeni kriticari govore da je smesna, je sa Nevermind-om na 9. mestu Rolling Stnones-ove liste najboljih albuma svih vremena ispred mnogih velikana rocka...

a za Rolling stonesovu (ili Rolling Stoneovu) listu me tako zabole,kao i za sve druge liste,kojih sam se dovoljno nagledao.......gledao sam i kako je Johnny Ramone najbolji gitarista........ali nebitno off-topic....
a Don't Cry nije klasik?!

nego mi bilo cudno,takva tema,pa odmah balada,ja sam mislio da se traze neke zesce pesme.....
evo meni je trenutno najbolja Whitesnake-Slow 'n' Easy, od pevanja,energije,teksta,muzike......savrseno,mada se kod mene ta "najbolja" pesma uvek menja.....
evo jos jedan Rainbow-Long Live R'n'R.....
P.S. ja volim Gunse

kurtrose wrote:Ja bih morao da kazem...
Guitar_thrill wrote:ok, ok ...mislio sam da si neka napaljena klinka

- Guitar_thrill
- MF veteran
guv'nor wrote:kurtrose wrote:Ja bih morao da kazem...Guitar_thrill wrote:ok, ok ...mislio sam da si neka napaljena klinka

pa pazi ja nekontam zasto da negotivim stairway to heaven kad je pesma vrhunska, zato sto je popularna? come on...
hard rock pesma ol time? ufff neznam.. nek bude Foxy Lady
hard rock pesma ol time? ufff neznam.. nek bude Foxy Lady
Bas tako!Duane wrote:pa pazi ja nekontam zasto da negotivim stairway to heaven kad je pesma vrhunska, zato sto je popularna? come on...
Eto ja bih je stavio medj sam vrh najboljih pesama svih vremena
Btw. ja iskreno ne znam sta je tacno hardrok

Aaaaaaaaaaaaaaa... Ljudi nisam rekao da Stairway to heaven nije dobra pesma vec da je klasika!! Pesma je odlicna,ocigledno i kvalitetnija od Don't Cry po tekstu i po ostalom, ali postavio sam temu da bih video sta se ljudima svidja pored pesama za koje se zna da spadaju u sam vrh rocka... A trenutno slusam Savatage - Summer 's Rain (iako je metal) i sad mi je to najbolja pesmica 

Na primer jedna od mojih favorita Dire Straits - Money for nothing...kad cujem riff najezim se...

Hard-rock??? Tu ima dobrih pesama?

Ceo hard rock...Najbolja hard-rock pesma svih vremena?

- mislim_stvarno
AMINdejankuki wrote:Ceo hard rock...Najbolja hard-rock pesma svih vremena?

Stairway to Heaven.
Bambije deli Critical.dejankuki wrote:Ceo hard rock...Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
Od mene 5 Jelena.Od pola litra.