Nickelback
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- sevastokrator
Nickelback
Momci imaju sjajnu grupu slusam ih jos od kad je Kruger pre 5 god. snimio singl sa Santanom Into Night, imali su sjajnu pesmu za film spiderman Hero, zatim How You Remind Me, Rockstar; imali su najprodavaniji album Dark Horse (bar 2 do 3 puta kvalitetniji od izdanja izdatih u septembru-oktobru, a bilo ih je pregrst) u drugoj polovini 2008-e; pesme I'd Come For You, Gotta Be Somebody, Something In You Mouth, sjajan bend, prati li ili slusa li jos ko njih
Re: Nickelback
Slusam ja, i mnogo gotivim. Ljudi stvarno umeju da naprave dobru muziku (mada ne nuzno kvalitetnu). Od albuma mi je dobar all the right reasons i novi, dark horse. Samo, mislim da je Chad snimio into the night skorije, tipa 2006-2007. To je sa najnovijeg Santaninog albuma 

- sevastokrator
u pravu si mislio sam da je na albumu essencial iz 2002, zapravo je sa Ultimate iz 2007.
Malo sam stvari cuo do sada ali su mi ok skroz...
ma daj, nickelback je smesniji od bitlsa...
- sevastokrator
Nisu, Backstreet Boys i "Beech" Boys su smesniji od Bitlsa i ocajniji, ne vredjaj grunge i post-grunge bendove bolje to nego rok sastav koji svira bluz-pop
namerno sam stavio Beech->bukva mesto Beach->plaza
namerno sam stavio Beech->bukva mesto Beach->plaza
- she6699cove
zashto ljudi hronicno na ovom forumu, bez pardona, pljuju na sve i svakoga
sta je TOLIKO lose kod Nickelbacka

sta je TOLIKO lose kod Nickelbacka

Lik se češlja kao Kurt Kobejn...
- sevastokrator
ne pa zar se ogranicavas na par nastupa
ovako izgleda uobicajeno
,
jesi vido omot od albuma Greatest Hits Nickelback 2001-2007, videces da je tu drugacije iscesljan, tako reci uvio je kosu viklerima

ovako izgleda uobicajeno

jesi vido omot od albuma Greatest Hits Nickelback 2001-2007, videces da je tu drugacije iscesljan, tako reci uvio je kosu viklerima
Pa nisam rekao da je to loše, samo sam primijetio da se češlja kao Kurt Kobejn. 

A **** ga sad svako ko ima plavu kosu 20-ak cm se mora cesljati kao kurt... Ne moze da se ceslja kao Nemanja Vidic kada ima fiz kao Kurt i jos 20 miliona ljudi.. 

Ima i plave oči kao Kurt Kobejn... 

eh sta je kurt za njega... nirvana za niklbek... 

Jel se ti to zajebavas za Bitlse il se ne zajebavasDuane wrote:ma daj, nickelback je smesniji od bitlsa...