kucajte nesto, nemojte sad da kopirate biJografije o njima i slicno, nego onako, opustena diskusija, sa sve negativnim i pozitivnim komentarima, dakle netreba da bude jos jedna "da stvarno su odlicni tema"

ono da ja recem kao nesto o njima,a? ne bum bilo lose...
recimo da su nastali 82 godine, veka prosloga, kad je cane, koji je do tad vec pravio rshum po blejogradu(npr koncerat gerile na tashu, koncerat sharla akrobate u ljubljani mislim), sreo nebojsu aka antona... anton bio valda kurir u nekoj banci, bog zna kako su se upoznali i tako on udje u brejkerse, koje su pre njega cinili samo cane i manzarena(mislim da se tako zvao, neam pojma tacno), a tip je bio bubnjar i covjek koji je smislio naziv tojes ime partibrejkers(koje neznaci zurkolomci, kako svi kapiraju, al da neduljimo)... i ljubisa kostadainovic im se pridruzi i tako nastade, bjenad u punom sastavu... i oprzise oni u nekom klubu kao predgrupa grupi Fifties i tu ih publika pozove na bis, nastane haos, vicu ovima iz fiftiesa nesto tipa: kico slabinac, tutanj.. tako sam nesto cuo, nebitno... i od tad krenu oni polako i eto ih jos svirkaju, a bas zasvirkali pre nedelj dana bilo mnogo fino, super su, imaju energiju, nisu mrtvi, zivi se

inatje mislim da je anton zesci gitarista, al izgleda da malo ljudi to kapira... covek je mene kupio za zivota, kako svirkom tako zvukom i idejama...