naturalcitizen wrote:talentovana i inteligentna:

Moderator: Trooper
naturalcitizen wrote:talentovana i inteligentna:
Voleo bih da vidim taj snimak, doduse opet kada pogledas dobra vecina izvodjaca ima danas po neki snimak gde ispadne tupast ili sta god. Ona ide na to prodavanje ekscentricnosti do kranjih granica i jebiga ide joj, uz to je odlican vokal i izvrstan muzicki talenat ... to joj se ne moze osporavati i jedina stvar gde bih mogao nesto da joj kazem su ti nastupi pokrivanje mesom bla bla bla a opet danas je to valjda umetnost jebiga ... a opet imas i ramštajn koji na bini simulira sex i svrsavanje pa opet nikom nista. Poenta je da bi valjda ostavio trag moras biti ekscentricnijiVoid wrote:ma jok...ne sudim o inteligenciji po scenskom nastupu i načinu oblačenja. Po tome bi onda Rambo Amadeus ili Les Claypool bili najgluplji likovi na svetu. O inteligenciji pojedinih "umetnika" se zapitam i počnem da sumnjam u istu jedino onda kad pogledm/poslušam neki intervju. Imam jednu drugaricu koja se ložila na LG baš jako, tj. i dan dans se loži, ono, istetovirala je "Little Monsters" na nogu...znači klinački stadijum najgrđeg loženja, poput onog kad u 3. razredu kontaš da su Bizkiti najjači bend na svetu jer psuju na albumu i gaće im vire iz pantalona. Elem, ona mi je ispričala zaista previše priča o Lejdi Dži, za koje ni dan danas ne znam da li su istinite ili ne, ali sam ja u jednom trenutku dobio utisak da je ona van scene zaista kul lik. Kasnije sam naišao na jedan od onih snimaka sa Eltonom gde jezivo dobro peva, a i onaj sa onim džinovskim klavirom na kojem svira, koji me je oduševio. Imao sam stvarno jedno pozitivno mišljenje o NJOJ, iako mi je njena muzika bila u apsolutno svakom segmentu loša i poprilično neslušljiva.
Sve je to bilo kul dok na Avali nisam prošle godine video neki snimak intervjua sa njom, gde se prosrala onako, svetski i sećam se da mi u jednom trenutku nije postojala razlika između nje i bilo koje pevačice sa naše scene, štaviše, mogao sam da je zamislim u duetu sa Sekom, bez preterivanja. Znači jedan konkretan stadijum opšte tupavosti. Jbg, ne mogu da se oduzmem od tog utiska da nije baš "najbistrija" u glavi.
Šta god da ja navedem siguran sam da ćeš umeti bolje da obrazložiš svoje i da pobiješ moje tvrdnje, koje su prosto zasnovane na nekom mom utisku koji sam stekao provodeći neko vreme i u "ona je kul" i u "brate, nešto s njenom glavom nije OK" taboru. Talenat je neosporan, i kao što rekoh, impulsivno sam kvoutovao gore, takođe se slažem da njeni scenski potezi/oblačenje nisu merilo njene inteligencije + da moram da je koliko-toliko privatno upoznam da bih apsolutno sigurno tvrdio da je genije ili Homer Simpson level, ali onaj utisak koje je na mene za sada ostavila mi ne govori da je toliko inteligentna koliko većina zaista misli
čitaš Dušana kao bukvardjomla wrote:znas sta bi ti rekao doolio na to???) to ti je bolan bastardizacija.
apsolutno, zato je i toliko gotivandjomla wrote:I u pravu je
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest