rattlehead wrote:Kao prvo,rec NIJE o pedalama!!!!!!Pitanje je sta momak koji je postavio pitanje zeli!!!Moje mishljenje za odabir izmedju ova dva procesora je Line 6 podx3!!!Zashto?Da kazem da imam podx3 i da je proc sam po sebi preamp,sto znaci da ima simulacije poznatih ampova u sebi koje su verno odradjene da cak i cujete lampe na nekim od njih.......Podrazumeva se da se ne slaze najbolje sa lampaskim pojacalima al ja sam sredio i taj problem...... Koristi se za snimanje gitara,basa i vokala na kompu!!! E sad,zasto ne gt-10.........Sam zvuk gt-10 je meni onaj pravi procesorski,skroz digitalan......bez ijedne mane.....nije ziv!!!!Da ne kazem,ispran.......Probao sam ga,trudio se da dobijem neki zvuk....al ne ide.....i najbolji zvuk na njemu nije ziv,ako me neko konta.....Sami efekti na gt-10 su profesionalno odradjeni....chorus,verb,delay,sitar,akusticna gitara,flange...........bolje nego na l6...al simulacije ampova na gt-10 su dosta loshije po meni......Da rezimiram!Oba proizvoda su vrhunska,e sad jel ti volish prirodniji masniji zvuk tj ziv zvuk il ulickan,prefinjen zvuk kao sto ima gt-10....to ostaje na tebi!!!!dobro razmisli o ovome,tj,koji zvuk ganjash,jer ni jedan ni drugi nisu jeftini.....Sedi,probaj,pa se odluchi!!!!! p.s Probao sam i simulacije pogledaj na njihovom zvanicnom sajtu jer su na you tube prilicno loshe.....isto tako i za gt-10.........Nadam se da sam bio od pomoci!!!!!
Potpuno si u pravu.Slazem se da covek treba da sedne pa da proba,ali u prodavnici obicno dave i ne daju ti mira da lepo oslusnes kako koja sprava radi:) Pa ja zato predlazem da covek nadje nenkog ko ima neku od ovih sprava usteka gitaru pa lepo na miru proba,naravno ako je iakako moguce.A ja mogu da kazem da imam boss gt-10 i da sve sto sam procitao tipa ima sinteticki zvuk,nije prirodan itd...nije istina!!!To mogu da kazu oni koji su imali spravu na par sati,ili par dana.Pa ja kad sam uzeo procesor razocarao sam se.Od njega je ladno u startu bio bolji zoom505.On je tako imao neke ludacke frekvencije prosto ne mozes da ih obuzdas

Ali kad lepo sednes i posvetis par dana spravi,i naravno ako znas sta hoces,mozes da napravis JAKO JAKO JAKO dobar ton.Ima odlicne simulacije pojacala,sjajne efekte,terce,akusticne gitare,a posebno cu da naglasim TERCE

Moze da se napravi i bozuki,ne bas preterano dobar ali ipak moze

.Ima dve CTL pedale koje su super prakricne za svirku,ima dva kanala A,B i ja sam u pocetku mislio da to nije toliko bitno ali ispostavilo se da je bitno.Probao sam i Line6 podx3,kad sam zaboravio svoj procesor pa mi drug koji zivi blizu mesta gde sam svirao doneo svoj,ali on nije bio sredjen tako da ne mogu da dam nikakv sud o njemu.On sad kaze da je zadovljan sa njim.Ali opet kazem ne mogu nista bitno o njemu da kazem.To bi bilo to