pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Oprema Koju Imate
pravi rokeri sviraju u grajnd prdakshnu...
- Highway One
For example Mr. Hendrix (he can do it with his teeth)(and of course a Fender Stratocaster is required)Guitar_thrill wrote:pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
@ Duane:
Nekako mi zao kad vidim da ovi iz granda sviraju na stratovima , jos kad provalim da stoje 2-3 strata a cuje se samo ritam masina i klavijatura(mozda se malo stratovi cuju) , ili je playback
Ali najjaci je Ibanez JAM na spotu pesme Minela-Ti propadas xD
Highway One wrote:
@ Duane:
Nekako mi zao kad vidim da ovi iz granda sviraju na stratovima , jos kad provalim da stoje 2-3 strata a cuje se samo ritam masina i klavijatura(mozda se malo stratovi cuju) , ili je playback![]()
pogledaj malo bolje-nema ni S od strata..da vidis kako se bajno sija natpis -Squier..
- Nyarlathotep
- MF veteran
Guitar_thrill wrote:pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
pravi rokeri ne sviraju dive bomb.
- Guitar_thrill
- MF veteran
pravi rokeri ni ne znaju sta je dive bomb (including meNyarlathotep wrote:
pravi rokeri ne sviraju dive bomb.
- Highway One
I to sto kazes .muki17 wrote:Highway One wrote:
@ Duane:
Nekako mi zao kad vidim da ovi iz granda sviraju na stratovima , jos kad provalim da stoje 2-3 strata a cuje se samo ritam masina i klavijatura(mozda se malo stratovi cuju) , ili je playback![]()
pogledaj malo bolje-nema ni S od strata..da vidis kako se bajno sija natpis -Squier..
BTW:
Pravi rokeri se nikad nisu usudili da do kraja procitaju rec divebo..
Evo i moje dve "sekirice" http://s652.photobucket.com/albums/uu24 ... mview=grid .
Prva je 2005 USA Fender Standard Ash Stratocaster, stavljen joj je Schalerov roller bridge,fenderov roller nut i schalerove M6 locking civije i straplock-ovi.
Druga je 2004 USA Fender Highway One Stratocaster,koja u stvari tehnicki vise i nije Fender jer je promenjeno sve zivo,ugradjen je Original Floyd Rose,stavljene Schaler M6 civije i straplock-ovi,custom made crno-crveno-crni pickguard, Duncanov Trembucker PearlyGates, radijus povecan na 12" i stavljeni jumbo pragovi. Nisam normalan,a?
Posedujem i Ibanez Performance 12-sting dreadnought,dve melodije menges klasicne (standardno
), Rockwood by Hohner elektricnu i procesore
Line 6 Pod X3 i Boss Me-6.
Pozdrav
Prva je 2005 USA Fender Standard Ash Stratocaster, stavljen joj je Schalerov roller bridge,fenderov roller nut i schalerove M6 locking civije i straplock-ovi.
Druga je 2004 USA Fender Highway One Stratocaster,koja u stvari tehnicki vise i nije Fender jer je promenjeno sve zivo,ugradjen je Original Floyd Rose,stavljene Schaler M6 civije i straplock-ovi,custom made crno-crveno-crni pickguard, Duncanov Trembucker PearlyGates, radijus povecan na 12" i stavljeni jumbo pragovi. Nisam normalan,a?
Posedujem i Ibanez Performance 12-sting dreadnought,dve melodije menges klasicne (standardno
Line 6 Pod X3 i Boss Me-6.
Pozdrav
- Nyarlathotep
- MF veteran
meni se opet sprema neocekivana turbulencija. 
Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
@masters bash mi se dja ovaj heavy modifikovan Highway One Strat, i boja i sve
totalno je fazon koji volim. Bash su mu legle crne chivije i crni pickguard. cheers
- BaalBehrit
Ahaha, ćutim, znam šta je, rekao mi Danilo danas.Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
- Nyarlathotep
- MF veteran
cutim i ja dok ne zavrsim to. ko pecaros, da ne ureknem. xexe
- sirac-šunka
- vragolan
Ja pretpostavljam da se iz petnih žila napinješ da pazariš onog Orange-a OR120?Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
Mislim, niko mi nije rekao, provalio sam te... a i ja bih to uradio... ali
sto ti zao?Highway One wrote: For example Mr. Hendrix (he can do it with his teeth)(and of course a Fender Stratocaster is required)![]()
@ Duane: