Pocetnicki bend svira
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Pocetnicki bend svira
Evo benda u kome ja sviram pa javite sta mislite i sta treba popraviti. P.S. Ja sam basista
http://www.youtube.com/watch?v=_NewUf9S_Y0
http://www.youtube.com/watch?v=_NewUf9S_Y0
OK je skroz za pocetak samo brate obe gitare i bas su rastimani i na kraju pesme ne sviras sta bi trebao ali to vec valjda i sam znas
Pre svake pesme, pre svakog sviranja OBAVEZNO nastimajte gitare...
edit
Ne morate toliko da se trudite da imitirate original sto se najvise odnosi na vokal
Samo uzivajte u muzici to je najbitnije...
Pre svake pesme, pre svakog sviranja OBAVEZNO nastimajte gitare...
edit
Ne morate toliko da se trudite da imitirate original sto se najvise odnosi na vokal
Samo uzivajte u muzici to je najbitnije...

Zice za bas su prilicno nove tako da tesko ostaju nastimovane duze od 30 sekundi, ali u svakom slucaju hvala na savetu za stimovanje od pomocije.
Znam da sam zeznuo kraj, nisam lepo razumeo gitaristu sta treba da sviram, a sluh mi jos uvek nije dovoljno razvijen pa da po njemu skinem pesmu, a u tabu nije bilo promene ritma pa eto na kraju kraj ispade lose.
Hvala na podrsci Funkomat!!!
Znam da sam zeznuo kraj, nisam lepo razumeo gitaristu sta treba da sviram, a sluh mi jos uvek nije dovoljno razvijen pa da po njemu skinem pesmu, a u tabu nije bilo promene ritma pa eto na kraju kraj ispade lose.
Hvala na podrsci Funkomat!!!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Nasli ste nove clanove,fino.Pod broj jedan:rascistite malo tu garazu gde svirate imacete vise prostora,i cucete jedne druge bolje.Dalje,neka gitarista nabavi kais,a ne onako da mu ispada kad svira.I sto rece Funkomat ne mora pevacica da skida original,vec moze da otpeva u nekom svom stilu.I kazi Srahinji da malo zivne,tj da ubaci neki prelaz itd.
Zanima me kako si ozvucio pevacicu(mikseta,komp ili nesto trece),i koja pojacala gitaristi sviraju?
Zanima me kako si ozvucio pevacicu(mikseta,komp ili nesto trece),i koja pojacala gitaristi sviraju?
- zolideathmetal
- Urednik
Ovako, drago mi je da ti se svidja, ipak si ti jedno vreme bio clan i bio bi josuvek da nas ne razdvaja jebenih 30 KM! Garaza je privremeno resenje i rasciccena je koliko moze biti, od ponedeljka krecemo da vezbamo kod davida on tvrdi da je kod njega cistije! Gitarista DAVID koga si imao prilike da upoznas je veoma tvrdoglav covek i ma koliko mu covek pricao da napravi/kupi ili sta god uradi sa kaisem on to nece uraditi jer je malo i lenj. David je uzeo Marshall-a od 15w(samo david ne svira na ovom snimku cisto da se zna) a novi gitarista ima onog kineza sto sam ti pricao sto si ti mogao da uzmes! Pevacica je u jednom od pojacala utakarena (to je privremeno) dok ne nabavimo nesto normalno!Rocker. wrote:Nasli ste nove clanove,fino.Pod broj jedan:rascistite malo tu garazu gde svirate imacete vise prostora,i cucete jedne druge bolje.Dalje,neka gitarista nabavi kais,a ne onako da mu ispada kad svira.I sto rece Funkomat ne mora pevacica da skida original,vec moze da otpeva u nekom svom stilu.I kazi Srahinji da malo zivne,tj da ubaci neki prelaz itd.
Sto se tice strahinje i mene ti znas da mi mozemo mnogo zesce stvari i da su nam ove stvari na neki nacin smor, ali jbg. nemamo dovoljno dobre gitariste za nesto zesce, ovako ih kalimo

Kakav stimer je u pitanjuFox IV wrote:Štimanjeeeeeeeeeee... evo poklanjam vam jedan štimer od srca!

- zolideathmetal
- Urednik