Ps. Nisam mislila da je Perlova verzija dobra...prosto me je nasmejala bas zato sto zvuce tako uzasno i pijano:D ...a inace bas volim radiohead i ne nalazim se uvredjenom ovom obradom.

Moderator: Trooper
Mishica wrote:Meni se nesto ne svidja taj Cheese, sve su mu obrade na istu foru.![]()
Taj rad.andrej] wrote: i oni su mozda zvucno najinovativniji popularan bend u zadnjih 10ak i vise godina
Pa nemoj tako, a Niravana? Dobro, stvar ukusa, al' opet..nebojsak wrote:Taj rad.andrej] wrote: i oni su mozda zvucno najinovativniji popularan bend u zadnjih 10ak i vise godina
Kad malo temeljnije promislim, ispadne da su mi oni jedini baš-baš bend koji se pojavio od početka devedesetih. Sve ostalo što vrlo volim je starije od toga.
Kakva nirvana pored radioheada covece...andrej] wrote:pa, to tako dodje: oni su zvucno najinovativniji bend josh od nirvane.
pa bas stvarno... nije nirvanin trip bio ultimativan zvuk, nego plain simple rokachina, sa ultra-zanimljivim tekstovima, harmama, riffovima, originalnim pesmicama od 4 akorda, koje jos niko nemere da provali... i naravno kurtom kog su sve zene volele, a bome i poneki muskarciFunkomat wrote:Kakva nirvana pored radioheada covece...andrej] wrote:pa, to tako dodje: oni su zvucno najinovativniji bend josh od nirvane.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest