Poenta price je u sledecem. Ja stvarno mislim da je neuporedivo bolje odrastati uz Tool nego uz Britney. Slusajuci Tool postao sam dosta otvoreniji za muziku, a i za neke druge stvari. 'ebeni Lateralus sam preslusao ne brojeno puta. Znam svaki gitarski ton, svaki udarac u bubnanj, melodiju pevanja, text. Do pre 2, 3 godine znao sam i trajanje svake pesme na pamet. Undertow mi je bio najlosiji album (ne los

).
Da sam slusao Britney ne bih sigurno upoznao neku muziku koju sad volim, ne bih poceo definitvno da se bavim muzikom ozbiljno. I opet bi sve isto uradio..
Sad..razlog zbog kog sam kritican prema muzici koju (narocito) danas radi Tool nisu neka izneverena ocekivanja (mada bih ciste savesti mogao to reci za 10.000days), nije ni dosada u pitanju (sto je logicno pomisliti s obzirom koliko sam ih konzumirao), vec jednostavno, saznao sam "neke" stvari vezane za harmoniju, ritam, komponovanje muzike. NIje stvar u tome da se ja sad drzim neke muzicke teorije, pa od toga kao sad ne sme da se odstupa ni za zivu glavu, i da sam sad protiv evolucije muzike koja bi prekrsila postojeca pravila, vec upoznao sam po meni nesto bolje i sad kad se vratim na neke stvari koje sam ranije konzumirao, mogu videti razliku za pocetak bar u znanju ljudi koji komponuju muziku za Tool, Britney, Messhugahh-u i jos mlogo njih. Dobro, neki moji komentari mozda jesu bili preterani, ne u smislu pogresne konstatacije, vec zbog prevelikih emocija (ipak su mi bili omiljeni bend bar 3 godine). p.s. Samo mi je jedan komentar, kad malo razmislim, bio idiotski, vezano za to otkud meni ovaj nick. Serem bezveze. Slipknot je realno totalno sranje, al' su mi do jaja