Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
mislim, nije fora staviti hetfilda i dajmbega, meni barem, fora je staviti hetfilda i santanu pa nek se snalaze:)
Koga biste stavili kada biste mogli u svoj "bend iz snova"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Koga biste stavili kada biste mogli u svoj "bend iz snova"?
Hehe pa tako nekakoMetalFunk wrote:Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
mislim, nije fora staviti hetfilda i dajmbega, meni barem, fora je staviti hetfilda i santanu pa nek se snalaze:)
A bas bi me zanimalo na sta bi ovakve stvari izasle, zajebano je samo sto neki od ovih muzicara (ne samo sto sam ih ja spomenuo) imaju 'malo veci' ego...
Kad bi se skapirali, verovatno bi cuda pravili...
Ne mora da znaci, nekada nije bitno sa kakvim si muzicarima vec sa kakvim si osobama.Stanko wrote:Hehe pa tako nekakoMetalFunk wrote:Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
A bas bi me zanimalo na sta bi ovakve stvari izasle, zajebano je samo sto neki od ovih muzicara (ne samo sto sam ih ja spomenuo) imaju 'malo veci' ego...
Kad bi se skapirali, verovatno bi cuda pravili...
Mada kada sastavis 3 virtuoza, evo sta dobijes ... Boze koliko je ovo fenomenalno...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9cadbYIzhqQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9cadbYIzhqQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Jeff Porcaro - bubnjadzija
Roger Waters - bas
David Paich + Ray Manzarek - sintisajzerovi
gitariste bih mog`o do sutra al ajd nek budu cetir` (!!!) komada Steve Lukather + Joe Satriani + Jimi Hendrix + David GIlmour
neka peju samo ribe i to Rendi Kraford,Tasmin Arcer,Shade i ajd` jos Skin

Roger Waters - bas
David Paich + Ray Manzarek - sintisajzerovi
gitariste bih mog`o do sutra al ajd nek budu cetir` (!!!) komada Steve Lukather + Joe Satriani + Jimi Hendrix + David GIlmour
neka peju samo ribe i to Rendi Kraford,Tasmin Arcer,Shade i ajd` jos Skin
Najbolji bend na svetu:
1.Ja ritam gitarista i vokal(ako ne mogu ja onda Zeljko romac ritam gitara)
2.Milan Mladenovic glavna gitara i vokal ako ja nmg
3.Bubnjara znam mnogo ali neki od omiljenih su mi:Leo rumora iz Djavola,Manu Kache,Ringo Star,i Srdjan Todorovic
4.Klavijature bi mi svirala jedna jedina Margita iz EKV-a
5.Poseban vokal bi bio Aki Rahimovksi Najbolji vokal na Balkanu on i Ivana iz Negativa
6.Bas naravno Paul McCartney.........................
Ovo su po meni neki ljudi koji su nesto uradili u svojim karijerama na domacoj sceni i sire ali im ih jos ali nisam mogao sve da stavim.............
1.Ja ritam gitarista i vokal(ako ne mogu ja onda Zeljko romac ritam gitara)
2.Milan Mladenovic glavna gitara i vokal ako ja nmg
3.Bubnjara znam mnogo ali neki od omiljenih su mi:Leo rumora iz Djavola,Manu Kache,Ringo Star,i Srdjan Todorovic
4.Klavijature bi mi svirala jedna jedina Margita iz EKV-a
5.Poseban vokal bi bio Aki Rahimovksi Najbolji vokal na Balkanu on i Ivana iz Negativa
6.Bas naravno Paul McCartney.........................
nekoliko klonova mene odgojenih u apsolutno istim uslovima, da budu skroz kao ja i par laptopa, najbolje apple macbook onaj sa ekronom 17 inca, najskuplji
jos par ljudi
otpr:
vokal 1: izmenjivo (malo sa jednim, malo sa drugim, ... izvlacim najbolje iz svacijeg stila): drasko (vokal u mom bendu vecj), moja drugarica tina, jedna dragana, keith richards (da, bas on), thom yorke, karen o
gitara 1, laptop 1, klavijatura 1, vokal 2: ja, licno
gitara 2, laptop 2, klavijatura 2, vokal 3: moj klon 1
laptop, sintovi, efekti, video, ton majstor, live manipulisanje trakom i sl: moj klon 2
bass, moog taurus mk1 bass sintisajzer, jos par analognih sintova, 12zicana akustara a i elektricna: moj klon 3
bubanj, analogni perkusijski sintisajzeri triggerovani, semplovi triggerovani: izmenjivo, moze Stephen Morris iz joy divisiona za pocetak, moze i Brendan O'Hare (teenage fanclub/mogwai), moze neko iz kraja ili slicno... sve moze.
bubnjevi: roland tr-808, tr-909, slicno
kakav sam ja... ozbiljno, ovo bi mi resilo sve probleme.
jos par ljudi
otpr:
vokal 1: izmenjivo (malo sa jednim, malo sa drugim, ... izvlacim najbolje iz svacijeg stila): drasko (vokal u mom bendu vecj), moja drugarica tina, jedna dragana, keith richards (da, bas on), thom yorke, karen o
gitara 1, laptop 1, klavijatura 1, vokal 2: ja, licno
gitara 2, laptop 2, klavijatura 2, vokal 3: moj klon 1
laptop, sintovi, efekti, video, ton majstor, live manipulisanje trakom i sl: moj klon 2
bass, moog taurus mk1 bass sintisajzer, jos par analognih sintova, 12zicana akustara a i elektricna: moj klon 3
bubanj, analogni perkusijski sintisajzeri triggerovani, semplovi triggerovani: izmenjivo, moze Stephen Morris iz joy divisiona za pocetak, moze i Brendan O'Hare (teenage fanclub/mogwai), moze neko iz kraja ili slicno... sve moze.
bubnjevi: roland tr-808, tr-909, slicno
kakav sam ja... ozbiljno, ovo bi mi resilo sve probleme.
vokal-Anette Olzon,Dee Snider
solo-joe satriani
bubnjevi-Lars Ulrich
bass-malcom young
solo-joe satriani
bubnjevi-Lars Ulrich
bass-malcom young
malcolm young ne svira bass
i Lars Ulrich ne svira bubnjeve
?Kole man wrote:i Lars Ulrich ne svira bubnjeve
pa naravno da ne svira,sta ti je dvejn?!zar se ne secas kako nam je lepo svirao tamburu ono vece..
a jes jes... zaboravan sam nesto u poslednje vreme
nego ja bi stavio Guitar Thrilla na poziciju solo gitariste
nego ja bi stavio Guitar Thrilla na poziciju solo gitariste
Igor Cavalera bubanj
Dimebag Darrell solo gitara
Ja ritam gitara
Tony Levin bass gitara
Robb Flynn vocal
Dimebag Darrell solo gitara
Ja ritam gitara
Tony Levin bass gitara
Robb Flynn vocal
sta mene boli glava sta svira? za pare ima da svira i flautu i pikolo i madnolinu sta god 'ocu
il ce da te otera u tri lepe....